Redmi Note 12 Turbo özellikleri netleşti

Xiaomi Mi 10T Lite ve Redmi K30 4G, MIUI 12.5 güncellemesi alıyor

Çinli teknoloji devi Redmi’nin yeni akıllı telefon modeli Note 12 Turbo’nun özellikleri netleşmeye devam ediyor.

Redmi Note 12 Turbo özellikleri netleşti. Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, yeni bir akıllı telefon olan Redmi Note 12 Turbo’yu tanıtmak için kısa bir süre içinde hazırlık yapıyor. Ocak ayından bu yana cihazla ilgili detaylar ortaya çıktı ve bu son haberle birlikte bekleyişin kısa bir süre sonra sona ereceği düşünülüyor.

Redmi Note 9 Pro 5G, MIUI 12.5 güncellemesini alıyor

Çinli teknoloji devine yakın kaynakların verdiği bilgiye göre Redmi Note 12 Turbo’nun yazılımı hazır durumda. Cihaz Android 13 tabanlı MIUI 14 ile piyasaya sürülecek. Bu telefonun son iç MIUI sürümü, V14.0.2.0.TMRCNXM yazılım sürümüne sahip.

Cihazın ilk kez Çin’de tanıtılacak olması nedeniyle Redmi, akıllı telefonun resmi açıklamasından önce tüm önemli özellikleri açıklayabilir. Redmi Note 12 Turbo, ‘mermer’ kod adıyla anılıyor ve Çin dışında Poco F5 adıyla satışa sunulacak. Ancak, Poco F5 modeli için yazılım henüz hazır değil.

Redmi Note 8 Pro

Redmi Note 12 Turbo özellikleri netleşti

Kaynak, Poco F5’in uluslararası pazarlar için Global, EEA ve Hindistan olmak üzere üç farklı varyantı olacağını açıkladı. Başka bir rapora göre, Poco F5 Pro adlı bir cihaz da piyasaya sürülecek. Bu cihaz, bir Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen1 yonga setine sahip olan Redmi K60’ın yeniden markalaştırılmış bir versiyonu.

Redmi Note 9 Pro 5G, MIUI 12.5 güncellemesini alıyor

Redmi Note 12 Turbo (Poco F5) için birçok özellik sızdırıldı. Cihazın yeni bir Snapdragon 7 serisi yonga seti (ya Gen 2 ya da Gen 1 Plus varyantı), 6,67 inç 120Hz OLED ekran, 50MP + 8MP + 2MP üçlü kamera sistemi, ekran içi parmak izi sensörü, 5.500mAh batarya ve 67W hızlı şarj desteği olacağı söyleniyor. Redmi Note 12 Turbo özellikleri netleşti.

Elektrikli otomobil satışları zirve yaptı!