Realme Pad Avrupa fiyatı belli oldu

Realme Pad, ince ve hafif tasarımıyla 9 Eylül'de geliyor

Kısa süre önce Hindistan’da satışa sunulan Realme Pad sonunda Avrupa pazarında görücüye çıktı. İşte Realme’nin uygun fiyatlı tabletinin fiyatı.

Realme Pad Avrupa fiyatı belli oldu. Teknoloji dünyasındaki önemli isimlerden biri olan Realme, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çin’in önce gelen üreticilerinden biri olan Realme, akıllı telefon üreterek başladığı macerasında akıllı saatlerden, tabletlere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip oldu.

Çinli şirket akıllı telefonlardaki agresif fiyat politikası mantığını yeni ürünlerine de uyguluyor. Bu ürünler arasında tabletler de yer alıyor.

Hatırlanacağı üzere Realme Pad kısa bir süre önce Hindistan’da 160 euro gibi hayli uygun bir etiketle satışa sunulmuştu. Avrupa’ya gelip gelmeyeceği merak konusu olan tabletle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Realme Pad Avrupa fiyatı belli oldu

Realme Pad Avrupa fiyatı belli oldu

İyi haber şu ki Realme Pad Avrupa’ya gelecek. Kötü haber ise Realme Pad’in Avrupa fiyatının Hindistan’dan yüksek olması. Hinsitanda 160 euro olan Realme Pad’in Avrupa fiyatı 240 euro’dan başlıyor. Yani 32GB dahili depolama ve 3GB RAM’e sahip model 240 euro’dan satılacak. 64GB dahili depolama ve 4GB RAM’e sahip modelin fiyatı ise 260 euro. Eğer 128GB ve 6GB RAM’e sahip modeli isterseniz o zaman 290 euro ödemeniz gerekecek.

Hindistan’a göre Avrupa fiyatının bu kadar yüksek olmasını lojistik masraflarına bağlamak mümkün. Keza Çin’den ülkemize gelen telefon ve tabletlerde öneli bir lojistik maliyeti oluyor.

Çentikli laptop modelleri artabilir