Realme Buds Air 3, lansman öncesi sızdırıldı

real

Realme’nin çok yakında Realme Buds Air 3’ü piyasaya sürmesi bekleniyor. Markanın yaklaşmakta olan gerçekten kablosuz kulaklıkları, onunla ilgili hemen hemen her şeyi ortaya çıkaran birçok kez sızdırılmıştı. Ürün bir kez daha canlı görüntülerle karşımıza çıktı.

Realme Buds Air 3 ‘ün canlı resimleri sızdırılırken, fotoğrafları da internet ortamında yayıldı. Bu görüntülere göre, TWS gerçekten de daha önce renderlar tarafından sergilenen tasarıma sahip olacak Bu, önceki sürümleri Realme Buds Air 2 ile biraz aynı olacakları anlamına geliyor .

Tasarım olarak kulak içi tarzda olacak ve bir sap içerecek. Şarj kutusu ise eski modelden farklı olacak. Yeni kasa, realme markasının yanı sıra kapağın üst kısmında benzersiz bir parlak kaplamaya sahip olacak. Son olarak, resimler bize göstermese de rapor, altta bir USB Type-C bağlantı noktasına ek olarak sağ tarafta bir düğme olacağını söylüyor.

realme air bud 3

Spesifikasyonlardan bahsetmişken, yaklaşan Realme Buds Air 3’ün selefine göre bazı yükseltmelerle geleceği ortaya çıktı. Kulaklıkların kulak içi algılama, çift cihaz bağlantısı ve özelleştirilmiş bir ses deneyimi sunduğu söyleniyor.

Yukarıda bahsedilen özelliklerin dışında, Realme’den henüz piyasaya sürülmemiş kulakiçi kulaklıklar, ANC (Aktif Gürültü Önleme), şeffaflık modu, Bass Boost+ modu, Bluetooth 5.1, AAC/SBC ses codec’leri için destek ve 30 adede kadar gibi düzenli özelliklere sahip olacak. -saat pil ömrü. Realme, Realme Buds Air 3’ün lansman tarihini henüz açıklamadı.

Galaxy S22 serisi ve Tab S8 Ultra için ön siparişler başladı