Realme 9 serisinin fiyat bilgileri basına sızdırıldı

realme 9i özellikleri

Realme’nin merakla beklenen yeni akıllı telefon serisi Realme 9’un fiyat bilgisi internete sızdı. İşte detaylar Çinli teknoloji şirketinin yeni serisi hakkında en yeni bilgiler.

Realme 9 serisinin fiyat bilgileri basına sızdırıldı. Fiyat performans modelleri konusunda Redmi ile büyük bir çekişme halinde olan Realme, yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bilindiği üzere Çinli teknoloji şirketinin son zamanlarda tüm vaktini ayırdığı seri ise Realme 9.

Bugüne kadar edindiğimiz bilgilere göre bu seride Realme 9 Pro, Realme 9 Pro Plus ve Realme 9i modelleri yer alacak. Aslında Realme 9i modeli daha önce Vietnam ve Hindistan’da satışa sunulmuştu. Ancak ne bu cihazın ne de diğer modellerin Avrupa satış fiyatı hakkında henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyordu ta ki bugüne kadar.

Birçok farklı duyum hesabından gelen bilgilere göre Realme 9i’nin 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı versiyonu 248 dolardan, 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı versiyonu ise 271 dolardan satışa sunulacak.

realme 9 Pro+

Realme 9 serisinin fiyat bilgileri basına sızdırıldı

Bir üst model olan Realme 9 Pro’ya baktığımız zaman ise, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonun 362 dolardan, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonun ise 396 dolardan satışa sunulacağını görüyoruz.

Serinin amiral gemisi Realme 9 Pro Plus modelinde ise 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu satın alanlar 429 dolar, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip versiyonu alanlar ise 452 dolar ödeyecek.

NFT dolandırıcılıkları ile mücadele başladı