Realme 8 5G Avrupa’ya geliyor

h1 1

Realme, son birkaç yılda uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla küresel pazarlara girmeye devam etti. Büyüyen müşteri tabanının dikkatini çekmeye devam ediyor. Hindistan’daki en son tekliflerinin etkileyici bir şekilde  açıklanmasından haftalar sonra Realme, Realme 8 ve Realme 8 5G akıllı telefonlarını Avrupa çapında piyasaya sürüyor.

İngiltere, İtalya ve İspanya, orta sınıf akıllı telefonların daha sonra birkaç gün içinde kıtaya yayılmadan önce yanaşacağı ilk ülkeler olacak. İki akıllı telefonun – Realme 8 ve Realme 8 5G’nin aslında birkaç benzerliği olan farklı telefonlar olduğunu not ediyoruz. Prensip olarak, 5G versiyonu beklenenden daha fazla işlevselliğe sahip ve dörtlü kamera kurulumunda 64MP birincil kameraya sahip olan Realme 8’e kıyasla arkada 48MP üçlü kamera sunuyor.

Realme 8 5G

5G versiyonu 30W hızlı şarj özelliğine sahipken, LTE versiyonu sadece 18W şarj hızı sunuyor. İşlemciler açısından, her iki modelde de bir MediaTek yonga seti elde edersiniz, ancak 8 4G, Helio G95 yonga setini paketlerken, Realme 8 5G, Dimensity 700 SoC tarafından destekleniyor.

Realme 8 4G, 64GB ve 128GB dahili depolama ile birlikte 4GB ve 6GB RAM kapasitelerinde mevcuttur. İki varyant sırasıyla 199 £ ve 219 £ olarak fiyatlandırılıyor. Üç renk seçeneğiyle Realme’den doğrudan satın alınabilir durumda. Siber gümüş, Punk siyahı ve Siber siyah. Realme 8’in üç renk çeşidi, bir Realme mükemmelliği dokunuşuyla süslenmişler.

Öte yandan, Realme 8 5G, mevcut RAM ve depolama açısından iki farklı şekilde geliyor. 4GB / 64GB versiyonu 199 £, 6GB / 128GB varyantı ise 249 £ fiyatla satılıyor. 15 Mayıs’ta veya öncesinde ön sipariş veren herkes için 20 sterlinlik üç günlük indirim penceresi açık. Yukarıda belirtilen Avrupa ülkelerinde hem Realme 8 hem de Realme 8 5G için fiili satışlar 20 Mayıs’ta başlıyor.

MediaTek yeni işlemcisini test edecek