Razer Phone 2 performans testinde görüldü

Razer Phone 2

Aralık ayında satışa sunulacağı açıklanan Razer Phone 2, Geekbench performans testinde görüldü. Telefonun özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Geçen ay düzenlenen China Joy 2018’de konuşan Razer yöneticisi, Phone 2’nin aralık ayında satışa sunulabileceğini açıklamıştı. Bugün ortaya çıkan yeni bilgiler Razer’ın planlarının sorunsuz ilerlediğini gösterdi. Razer’ın yeni akıllı telefonu Geekbench performans testinde görüldü. Bu da telefonun piyasaya sürülmeye neredeyse hazır olduğunu gösterdi. Ayrıca telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar da ortaya çıktı.

Razer Phone 2, Geekbench’te görüldü

Geekbench’te testi sokulan Phone 2, Snapdragon 845 yonga seti kullanıyor ve 8 GB RAM ile geliyor. Daha önce gelen söylentilerde telefonun yeni çıkacak Snapdragon 855 yonga setini kullanacağı iddia ediliyordu. Ancak Geekbench tarafından paylaşılan bilgiler Snapdragon 845 kullanılacağını gösteriyor.

Razer Phone 2

Telefonun tek ve çoklu çekirdek testlerinden aldığı skorlar pek etkileyici görünmüyor. Ancak telefonun hala geliştirme aşamasında olduğu düşünüldüğünde, bu rakamların zamanla yükselebileceği söyleniyor.

Motorola P30 Play şirketin sitesinde görüldü