Motorola P30 Play şirketin sitesinde görüldü

Motorola P30 Play

Motorola P30 ve P30 Note’tan sonra P30 Play de resmiyet kazandı. Çok yakında tanıtılacak Motorola P30 Play, şirketin resmi internet sitesinde görüldü.

Bildiğiniz gibi Motorola yeni akıllı telefonları P30 ve P30 Note’u geçtiğimiz ay tanıttı. P30 serisi resmen tanıtılmadan önce gelen söylentilerde bir de P30 Play’den bahsediliyordu. Ancak P30 Play geçen ayki etkinlikte yer almadı.

Motorola P30 Play çok yakında tanıtılacak

Bu durum Motorola’nın telefonu rafa kaldırdığı ya da söylentilerin en baştan doğru olmayabileceği şeklinde yorumlandı. Ancak görünen o ki P30 Play iptal edilmemiş. Sadece diğer modellerden daha geç piyasaya sürülmesine karar verilmiş.

Motorola P30 Play

Çünkü P30 Play bugün Motorola’nın resmi internet sitesinde görüldü. Motorola ürünün sayfasını kısa süre sonra yayından kaldırdı. Ancak bu kısa süre telefon hakkında tüm detayların ortaya çıkması için yeterli oldu.

Motorola P30 Play

Motorola’nın paylaştığı bilgilere göre P30 Play, Snapdragon 625 yonga seti kullanacak ve 5.88 inç IPS LCD ekrana sahip olacak. Telefonun diğer teknik özellikleri arasında 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, microSD hafıza kartı desteği ve 3000 mAh batarya yer alıyor.

13 + 2 megapiksel çift arka kameraya sahip P30 Play’in selfie kamerası 8 megapiksel. Telefonun arka panelindeki Motorola logosunun altında bir de parmak izi okuyucu yer alıyor.

Ağustos ayının en iyi 10 telefonu