Qualcomm yeni güncelleştirmelerini sundu!

qualcomm

Qualcomm ağ adaptörü Killer için yeni güncelleştirmelerini yayınladı. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni sürümün ismi; 1.1.56.1603. Yenilenmiş Qualcomm Killer Network 1.1.56.1603 sürücüsü yaşanan tüm problemlerin de önüne geçmiş oluyor.

Yeni güncelleştirme Killer Network Ağ Adaptörleri için sistem performansı iyileştirmesini içinde barındırıyor. Yeni güncelleştirme çökme problemleri, Uyku modundayken Wi-Fi’nin çekmeme problemi ve sabit bir ağda kalma yerine sürekli ağ değiştirme problemlerinin de önüne geçmiş oluyor.

Wireless-AC 1535 Bluetooth adaptörünün de Windows 10 sürümü için Qualcomm bir çalışma gerçekleştirmiş. Yükleme Microsoft’un; Windows 7, 8, 8.1 ve 10 sürümleriyle uyumlu.

qualcomm

Qualcomm’un sitesinden güncelleştirmeleri indirebilirsiniz. ZIP dosyası içinde yer alan programları çıkartıp açarak güncelleştirmeyi cihazınıza kurmuş olacaksınız.

Eğer siz de Qualcomm’un Killer Network ve Bluetooth adaptöründen birine sahipseniz güncelleştirmeyi cihazınıza kurmanızı tavsiye ederiz.

Güncelleştirme ile beraber gerek ağ adaptörü gerekse Wi-Fi adaptörü ile yaşadığınız sorunları da çözmüş olacaksınız. Yeni güncelleştirmelerle ilgili bilgiler edindikçe bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Lumia 950 ve 950 XL’in kamera örnekleri ortaya çıktı