Quad HD çözünürlüğe sahip en iyi telefonlar!

quad hd cozunurluk

#İŞBİRLİĞİ

Mobil tarafta ekran çözünürlükleri giderek artıyor. VGA, HD, Full HD derken artık amiral gemisi modellerde Quad HD çözünürlük neredeyse standart hale geldi. Bizler de 1440 x 2560 yani Quad HD çözünürlüğe sahip olan ne güncel amiral gemilerini sizler için derledik. Yüksek çözünürlüklü ekran arıyorsanız, bu galerimizde kendinize göre bir akıllı telefon bulabilirsiniz.

quad-hd-cozunurluk

4K çözünürlüğün televizyonlarda ve monitörlerde giderek yaygınlaşmasıyla gözler, mobil tarafa çevrildi. Mobil tarafta henüz donanımsal eksiklikler sebebiyle 4K çözünürlüğün yaygınlaşması mümkün değil. Ancak 4K’nın sınırına yaklaşıldı. 4K ile Full HD çözünürlük arasındaki bir basamak olan Quad HD çözünürlük, oldukça tatminkar bir görüntü deneyimi sunuyor. Bu galerimizde 1440 x 2560 (Quad HD) çözünürlük sunan en iyi ve en güncel akıllı telefonları sizler için derledik.

İlerleyen sayfalarda 2015 yılında duyurulan ve Quad HD yani 1440 x 2560 çözünürlük sunan en güncel ve en yeni akıllı telefonları bulabilirsiniz. Eğer listemiz dışında bir model önermek istiyorsanız, yorumlar bölümünü kullanabilirsiniz.