PS Store Mega İndirimler oyun tavsiyeleri

ps store

#İŞBİRLİĞİ

PlayStation 4 sahiplerinin sabırsızlıkla beklediği yaz indirimleri, Mega İndirimler ismiyle start aldı. İşte PS Store Mega İndirimler oyun tavsiyeleri.

Şu aralar oyun sektöründe bahar rüzgarları esiyor. Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte pek çok dijital mağaza oyun fiyatlarında muazzam indirimler yapmış durumda. Nitekim bu indirim kampanyasına pozitif katkı veren mağazalardan birisi de PlayStation Store.

PlayStation 4 sahipleri uzun bir süredir PS Store’da yaz indirimlerinin başlamasını bekliyorlardı. Nitekim geçtiğimiz gün PS Store yaz indirimleri, Mega İndirimler ismiyle start aldı. PlayStation Store Mega İndirimler kampanyası dahilince onlarca oyunun fiyatında muazzam indirimler gerçekleşti.

PS Plus Temmuz oyunları belli oldu

Biz bu yazımızda, onlarca oyun içerisinde kaçırmamanız gereken fırsatları sizlerle paylaşacağız.

PS Store Mega İndirimler oyun tavsiyeleri listemize geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım. Bazı oyunlarda PS Plus aboneleri için ekstra yüzde 10 indirim bulunuyor. Listedeki fiyatlara bu indirimler dahil değil. Fakat parantez içerisinde PS Plus indirimi ifadesi bulunan oyunlarda fiyatın yüzde 10 daha düşük olacağını hesaba katmanızı tavsiye ederiz.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri PS Store Mega İndirimler kampanyasından seçtiğimiz ve kaçırmamanız gereken 10 oyun ile başbaşa bırakalım.

Dip not olarak belirtelim. Sony’nin indirim kampanyası 11 Temmuz tarihine kadar sürecek.

PS Plus Mega İndirimler oyun tavsiyeleri 2019

FIFA 19 – NHL 19 Paketi

İndirimli Fiyatı: 114.00 TL