Bu PS Store indirimleri kaçmaz!

ps store 1

PlayStation Store’ta bu hafta sonuna özel bir indirim kampanyası başlatıldı. İşte ülkemizi de kapsayan PS Store indirimleri hakkındaki detaylar.

Oyun dünyasında uzun süredir bir sessizlik hakimdi. Birkaç aydır, AAA kalitesinde oyunlarla pek içli dışlı olamadık. Bunun temel nedeni ise birçok hit yapımın Eylül, Ekim ve Kasım aylarına yığılması diyebiliriz. Önümüzdeki 3 ay boyunca seri halinde devam eden oyunların yeni versiyonları raflardaki yerini alacak. Bu yüzden midir bilinmez ama bazı dijital oyun mağazaları, ellerindeki oyunu son kullanma tarihi yaklaşmış şarküteri ürünü gibi ucuzdan vermeye başladılar.

Bu duruma son örnek ise PS Store tarafından düzenlenen hafta sonu kampanyası. Avrupa’da geçerli olan kampanya süresi boyunca birçok oyun etiketinin yarı fiyatına satılacak. Hatta bazı oyunların yarı fiyatından da ucuz olacağını söylemek mümkün.

PS Store Türkiye’de de geçerli olan bu kampanya kapsamında bazı hit oyunların fiyatı oldukça uygunlaşmış durumda. Örneğin FIFA 17’nin fiyatı 45TL’ye kadar inmiş. Her ne kadar önümüzdeki hafta FIFA 18 çıkacak olsa da 259TL ona verene kadar 45TL’lik FIFA 17’de pekala iş görebilir.

Bir diğer dikkat çeken oyun ise Call of Duty Infinite Warfare. Önümüzdeki Kasım ayında serinin yeni oyunu Call of Duty WW2 raflardaki yerini alacak. Buna istinaden Infinite Warfare’ın fiyatı da 74TL olrak güncellenmiş.

Dilerseniz indirime giren tüm oyunlara PS Store Türkiye sayfasından göz atabilirsiniz.