PS Plus Ekim oyunları belli oldu

PS Plus Ekim ayı ücretsiz oyunları

PlayStation 4 sahiplerine Ekim ayında ücretsiz olarak sunulacak olan yapımlar belli oldu. İşte PS Plus Ekim oyunları ve diğer detaylar.

Bilindiği üzere Sony her ay PS Plus abonelerine ücretsiz oyunlar sunuyor. Bazı aylar gerçekten muazzam oyunlarla karşılaşıyoruz. Fakat bazı aylarda da ciddi anlamda 5 para etmeyecek yapımlar ücretsiz olarak oyun severlere hediye ediliyor.

Sony bazı aylarda da kısa süre önce muazzam indirimlerle satışa sunduğu yapımları PS Plus abonelerine ücretsiz olarak sunuyor. Bu tarz durumlar genel olarak tepki çekebiliyor. Çünkü oyun indirime girdiğinde pek çok PS Plus abonesi bu oyunu satın almış oluyor. Dolayısıyla satın alınan bir oyunun PS Plus’da ücretsiz olarak sunulması pek de hoş bir durum değil.

Peki bu ay PS Plus abonelerine hangi oyunlar ücretsiz olarak sunulacak? Geçtiğimiz günlerde Microsoft Xbox One için ücretsiz olarak yayınlanacak Live Gold oyunlarını açıklamıştı.

ps plus

PS Plus Ekim oyunları gerçekten çok iyi

Microsoft’un açıklamasını takiben Sony de PlayStation 4 için sunulacak olan PS Plus oyunlarını açıkladı. Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan açıklamada Eylül 2020’de PS Plus abonelerine NFS Payback ve Vampyr’ın ücretsiz olarak sunulacağı belirtildi.

Sony geçtiğimiz ay da Street Fighter V ve PUBG’yi ücretsiz olarak sunmuştu. Dolayısıyla Sony’nin son iki aydır cidden şov yaptığını söyleyebiliriz. Görünen o ki Sony PS5 için oyun severlere açık bir mesaj yollama çabasında. Bakalım bu şov PS5 satışlarına da yansıyacak mı? Bunu yakında göreceğiz.

Spider-Man Miles Morales satışa çıktı işte fiyatı