Predator Orion X : Oyun Tutkunlarına özel

Orion X

Bilim kurgudan ilham alan ve kullanıcı tarafından kişiselleştirilebilen yeni Predator Orion X masaüstü oyun bilgisayarı, 13. Nesil Intel Core i9-13900KS’ye kadar işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 4090’a kadar GPU desteğiyle kompakt bir kasada üst düzey oyun performansı sunuyor.

Acer, üst düzey masaüstü oyun bilgisayarı serisinin en yeni üyesi Predator Orion X’i tanıttı. 13. Nesil Intel Core i9-13900KS işlemci ve sıvı soğutmalı NVIDIA GeForce RTX 4090 GPU’yu bir araya getiren bu kompakt oyun bilgisayarı, bu gücü küçük ve taşınabilir bir kasaya sığdıran özel tasarımıyla dikkat çekiyor.

Orion X

Uzay kapsülünden ilham alan tasarımı, bu boyuttaki bir masaüstü için etkileyici bir özellik olan CPU, GPU ve sıvı soğutma sistemini barındırmak için birden fazla “bölge” içeriyor. Yükseltilebilir oyun bilgisayarı ayrıca çıkarılabilir manyetik bir ön kapak ve kritik iç bileşenleri korumak için metal yan paneller ve üst kısımda mekanik kol benzeri bir kulaklık yuvası ile birlikte geliyor.

Orion X

Acer ayrıca Nitro XZ452CU V ve Predator X34 V oyun monitörlerinin yanı sıra kavisli ekran serisine yeni ürünler ekledi. Yaklaşık 45 inç görüntüleme alanına sahip Nitro X2452CU V’nin AMD FreeSync Premium Pro destekli DQHD ekranı ve yüksek 165 Hz yenileme hızı, oyun oynarken veya birden fazla işi aynı anda yaparken kusursuz bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Predator X34 V’nin OLED UWQHD paneli, DCI-P3 yüzde 99 renk gamı ve VESA DisplayHDR True Black 400 özelliği, oyuncuların muhteşem bir görsel deneyim yaşamasını ve oyunları tüm ihtişamıyla oynamasını sağlıyor.

Razer Ornata V3 oyuncu klavyesi: Mecha-membrane sayesinde hem hızlı hem sessiz