Pratik Çözümler Sunan Dik Süpürge: Arnica Tria

DSC3678

A Design Award “Silver Design” ödüllü Tria, üç farklı noktadan emiş yapabilen oynar başlıklı, 79 derecelik açıya sahip üçgen uca sahip özgün bir tasarım. Bu üçgen uç yumuşak bir hareketle zorlanmadan çıkarılıyor.

Tek bir hareketle istenilen yüksekliğe ayarlanabilen entegre teleskopik borusu sayesinde dik süpürge olarak kullanılabilen Tria, sapın gövde içerisine gizlenebilmesi ve katlanabilen sapı sayesinde el süpürgesi olarak kullanılabiliyor, kullanılmadığı zamanlarda da ise yer işgal etmeksizin saklanabiliyor.

_DSC3678

Daha pratik ve akılcı çözüm sunmak için tasarlanan Tria’nın haznesi tek elle çıkarılıp takılabiliyor ve kolayca temizlenebiliyor. Tria’nın arka kısmında bulunan kablo askısı üzerine sapın katlanması, kullanılan 6 metrelik kablonun depolanmasını kolaylaştırıyor.

Kullanıcıların sağlığını da düşünen Tria’da çift filtre kullanılıyor, üstelik bu filtrelerden biri astım ve alerjik belirtilere neden olan ince toz partiküllerini %99,95 oranında tutarak hem havayı hem ortamı temizleyen Hepa 13 filtre.

Bilyoner’den Apple Watch Uygulaması