Pokemon GO’dan ilk video!

pokemon go

Pokemon GO için resmi olmayan ilk oyun içi video yayınlandı. Merakla beklenen bu artırılmış gerçeklik oyuna ait videoyu haberimizde bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl duyurulmasından bu yana Pokemon GO hakkında hiçbir bilgi basına yansımadı. Niantic ve Nintendo tarafından geliştirilen oyun, oyun dünyasında gerçek biri devrim olabilir.

Pokemon GO’nun iddiası, mobil cihazlarla artırılmış gerçeklik yani AR deneyimi sunmak. Pokemon karakterleri, kamera aracılığı ile gerçek dünyaya yansıtılacak ve diğer oyuncular ile savaşmak, mücadele etmek mümkün olacak.  Ayrıca Pokemon GO Plus isimli aksesuar ile yakınlardaki oyuncular bulunabilecek. Oyunun bu yıl içerisinde iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak yayınlanması bekleniyor.

Kısa bir süre önce “Eric F” isimli bir kullanıcı, “Pokemon GO’ya ilk bakış” başlıklı bir video yayınladı. “SXSW Gaming Panel” isimli etkinlikte çekildiği iddia edilen videoda, Pokemon GO oyunundan kısa bir video görüntülenmiş. Ancak videoda tam anlamıyla oyun oynandığını söylemek mümkün değil. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Pokemon GO’dan ilk video!

iPhone SE kamera örnekleri – Galeri