Nubia Z11 Mini görüldü!

zte nubia z11 mini 2

ZTE’nin alt markası olan Nubia Z11 Mini modeli ile TENAA’yı ziyaret etti. Sertifika almayı başaran telefon ne zaman satışa çıkacak?

Geçtiğimiz aylarda Çinli ZTE markasının alt markası olan Nubia, yeni telefonu ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise ikinci model görüldü. ZTE, Nubia markasına verdiği önemi artırıyor. İşte o telefon.

Nubia Z11 Mini özellikleri!

Çin’in mobil regülasyon kurumu olan TENAA, geçtiğimiz gün yeni bir modele ev sahipliği yaptı. Yaklaşık olarak 230 Dolardan satışa çıkması beklenen telefonun Nubia Z11 Mini olduğu iddia ediliyor. İşte modelin teknik özellikleri.

ZTE Nubia Z11 Mini modelinde 5 inç büyüklüğünde ve 1080p ( Full HD) çözünürlük sunan bir ekran bulunuyor. Ekranın, çoğu üst seviye akıllı telefon ekranı gibi kıvrımlı köşeleri mevcut. 2.5D eğimli olan bu ekranın altında ise dikkat çeken teknik özellikler bulunuyor.

3 GB RAM ve 1.5 GHz hıza sahip 8 çekirdekli bir işlemciyle görüntülenen telefonun hangi yongası kullanacağı henüz bilinmiyor. Z11 modeli Snapdragon 820 kullanıyor ancak “Mini” versiyonun yongası ismi henüz belli değil.

64 GB depolama alanı, 2750 mAh kapasiteli pil, 16 MP arka, 8 MP ön kamera, arka yüzeyde parmak izi okuma sensörü ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemiyle Nubia Z11 Mini modeli dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz yıl IFA 2015’te Türkiye’ye geleceğini resmi olarak açıklayan markanın Nubia markasını da ülkemize getirip getirmeyeceği henüz bilinmiyor.

zte-nubia-z11-mini

iPhone SE’nin ismi nereden geliyor?