Poco C75’in renk seçenekleri ortaya çıktı

Poco C75 2

Poco C75’in piyasaya sürülmesine az bir süre kala, cihazın FCC onayını almasının ardından, ilk sızdırılmış render’ları ortaya çıktı.

Poco C75 , üç farklı renk seçeneğiyle sunulacak: siyah, altın ve yeşil. Siyah modeli daha klasik bir görünüm sunarken, altın ve yeşil seçenekler gösterişli ve dikkat çekici tasarımlarıyla öne çıkıyor. Cihaz MediaTek Helio G85 işlemcisiyle donatılmış olup, 8 GB’a kadar LPDDR4X RAM ve 256 GB’a kadar depolama seçeneği sunuyor. Cihazda, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,88 inç HD+ LCD ekran yer alıyor. Bu yüksek yenileme hızı, kullanıcılara daha akıcı bir ekran deneyimi sunmayı hedefliyor.

Poco C75

Telefonun arka tarafında 50 MP ana kamera ve 0,08 MP dekoratif bir lens bulunuyor. Selfie’ler için ise 13 MP’lik bir ön kamera görev yapıyor. Ayrıca cihaz, güç düğmesine entegre edilmiş bir parmak izi sensörü, NFC desteği ve 18W hızlı şarj özelliklerine sahip 5.160 mAh’lik güçlü bir batarya barındırıyor.

Geçtiğimiz yılın modeli Poco C65 ile karşılaştırıldığında, Poco C75 daha büyük bir ekran, daha yüksek yenileme hızı, daha yüksek çözünürlüklü bir selfie kamerası ve daha güçlü bir batarya ile dikkat çekiyor. Ayrıca 171,9 x 77,8 x 8,2 mm boyutlarında ve 204 g ağırlığında olan C75, selefinden biraz daha büyük ve ağır olmasına rağmen daha fazla özellik sunuyor.

Poco C75, uygun fiyat segmentinde güçlü bir performans vaat ederken, gösterişli tasarım ve gelişmiş özellikleriyle bütçe dostu kullanıcılar için dikkat çekici bir seçenek olmaya hazırlanıyor.

Oppo Enco X3 yenilenen tasarımıyla ortaya çıktı