Playstation 4, Xbox One’ı geride bıraktı!

Playstation 4 Xbox Onei geride birakti

Playstation 4 ve Xbox One arasındaki ezeli rekabette yüzü gülen taraf Playstation olmaya devam ediyor.

Amerika’daki satışlar baz alınarak yapılan çalışmaya göre Playstation 4’un bu ay yine Xbox One ve Wii U’nun önüne geçtiği belirtildi.

Playstation 4, Xbox One'i geride birakti!

Playstation 4 ve Xbox One arasındaki ezeli rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Geride bıraktığımız her ay en yüksek satış rakamlarına ulaşan Sony’nin başarılı konsolu, Eylül ayını da liderlik koltuğunda kapatmayı başardı.

Amerika’daki satışlar baz alınarak yapılan çalışmaya göre Sony’nin başarılı konsolu, Microsoft’un ve Nintendo’nun konsollarının önüne geçmeyi başardı. 2015 yılında sadece Nisan ayında Xbox One’a boyun eğen PS4, bu ay ile beraber liderlik serisini sürdürmeye devam ediyor.

Sony’nin bu başarıya ulaşmasındaki en büyük etkenin ise Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ile Destiny: The Taken King’li bundle paketlerinin etkili olduğu belirtiliyor. Xbox One’nın Madden ve Forza Motorsport 6 paketi ise Microsoft’u zirveye taşımak için yeterli olamadı. Sony’nin bu hafta yapması beklenen resmi açıklamayla Avrupa’da fiyat indirimine gitmesi de bekleniyor. Bu durumun sonrasında satışların daha çok artacağı bekleniyor.

Konsollar arasında seçim yapmam gerekse her zaman Xbox One’ı seçerim, ancak Playstation’ı bu başarısından dolayı kutlamak gerekiyor.

Apple, Intel kullanmayı planlıyor!