Pixel Watch yeni özelliklerine kavuşmaya yakın!

try

Google’ın her sene düzenlediği G/Ç geliştirici konferansınde birçok yeni ürünün yanında birçok geliştirmeler yer alıyor. Bunlardan biri de hali hazırda piyasada olan Pixel Watch cihazları için olacak.

Pixel Watch serisi cihazlar için birtakım geliştirmeler yapılıyor. Hatırlatmak gerekirse Fitbit uygulamasında Düzensiz Ritim Bildirimleri sayfası gördüklerini bildirmiş olsa da, SpO2 izleme, yüksek ve düşük kalp atış hızı bildirimleri ve cilt sıcaklığı değişimi gibi diğer önemli sağlık izleme özellikleri kullanılamıyor.  Şöyleki giriş seviyesi fitness takip cihazlarında bile bulunabilen bazı temel sağlık özelliklerinden yoksun halde.

Özellikle, kullanıcıları dinlenirken veya uyurken olası kalp ritmi sorunları konusunda uyaran düzensiz kalp ritmi bildirimleri Pixel saat tarafından resmi olarak desteklenmezken geliştirme ile beraber saatler artık bu özellikleri kullanabilecek.

Pixel Watch

Henüz geliştirme yapılmamasına rağmen bazı Pixel Watch kullanıcıları, Fitbit uygulamasının Keşfet sekmesinde, bildirimleri görüntülemelerine ve verileri en son ne zaman analiz ettiklerini görmelerine olanak tanıyan bir “Düzensiz Ritim Bildirimleri” sayfası gördüklerini bildirdi. Ancak bu özelliğin Fitbit tarafından bilerek mi etkinleştirildiği yoksa bir hata mı olduğu net değil. Düzensiz kalp ritmi bildirimlerine ek olarak Pixel Watch , SpO2 izleme yüksek ve düşük kalp atış hızı bildirimleri ve cilt sıcaklığı değişiklikleri gibi diğer sağlık izleme özelliklerinden yoksundur. Ancak kesin bilgiler için G/Ç geliştirici konferansını beklememiz gerekecek.

 

Sony PlayStation 5 Pro Nisan ayında piyasaya sürülebilir