Futboldaki heyecanı Philips SHC8535 ile derinden hissedin

shc8535

Flaş transferlerin yapıldığı ve dünyaca ünlü yıldızların boy göstereceği Türkiye futbolunda maçlar başlıyor. Ligin başlamasını özlemle bekleyen futbolseverler, bir yandan da maçları evlerinde en keyifli şekilde izlemek istiyorlar. Philips’in yeni kablosuz hi-fi kulaklığı ile futbolseverler hem bilgisayar başında hem de TV’nin karşısında maçların heyecanını en iyi ses kalitesi eşliğinde birebir yaşayacaklar.

shc8535

 

Yüksek bas performansıyla dikkat çeken Philips SHC8535, evinizde müziğin ve yüksek kalitede sesin keyfini çıkarabilme özgürlüğünü sunuyor. Hi-fi ses üretimi sayesinde Philips SHC8535 kulaklık kişisel rahatlık konusunda son noktayı temsil ediyor.

Üç kademeli ayarlanabilir kulak modülleri sayesinde SHX8535 kulağınıza rahat oturuyor ve daha iyi bas performansının tadını çıkarıyorsunuz. SHC8535, mükemmel bir kablosuz dinleme deneyimi sunuyor. Ses kalitesini optimize etmek için bütün kulak örtülüyor. Rahat kullanımı sayesinde adeta kulağınızda bir kulaklık olduğunu unutuyorsunuz.

shc8535.2

40mm hoparlör sürücüsü, seste bozulma olmaksızın güçlü ses veriyor. Kullanıșlı otomatik istasyon bulma özelliği ile en iyi seviyede sinyal alımı sağlanıyor. Duvarlardan dahi geçebilen yüksek frekanslı kablosuz FM iletimiyle, bașka bir odadayken bile müzik dinleyebilir ve TV’nin sesini duyabilirsiniz. SHC8535, kablosuz FM iletimi özelliği ile kullanıcısına hareket serbestliği de tanıyor. Üstelik kablosuz dock özelliği ile rahat ve basit şarj edilebilme özelliği de bu serbestliği pekiştiriyor.

Philips ’in SHC8535’in fiyatı: 299,90 TL

Yandex.Haritalar, Apple Watch ile artık kolunuzda