PHANTOM V Fold2 5G : Yapay Zeka ile Geliştirilmiş Büyük Ekranlı Güç Merkezi

PHANTOM V Fold2 5G

TECNO, iş yerindeki profesyoneller ve içerik üreticiler için daha fazla verimlilik sağlayan, yapay zeka ile geliştirilmiş ikinci nesil katlanabilir akıllı telefonu PHANTOM V Fold2 5G’yi tanıttı.

 

Büyük ekranlı katlanabilir cihazların inanılmaz olanaklarını kucaklayan bu akıllı telefon, fütüristik yapay zeka inovasyonuyla yükseltilmiş bir üretkenlik ve yaratıcılık merkezi olarak öne çıkıyor.

PHANTOM V Fold2 5G, yükseltilmiş Gemini entegreli Ella AI Assistant, AI Artboard, AI Wallpaper ve daha fazlasını içeren TECNO’nun yepyeni TECNO AI yapay zeka işlevleri paketi ile donatıldı.

Ayrıca 30-120° gezinme özelliğine sahip 6,42″ dış ve 7,85″ ana 120Hz LTPO ekranlar, güçlü bir 5750mAh Aircell pil, 70W şarj ve Ultra Net Beş Kameralı Görüntüleme Sistemi ile gelişmiş donanımının yanı sıra yeni PHANTOM V Pen kalemi de destekliyor.

PHANTOM V Fold2 5G

Sürükleyici Çift Ekran  

PHANTOM V Fold2 5G, açıldığında 120Hz 7,85 inçlik olağanüstü bir ana ekrana dönüşebilen klasik 120Hz 6,42 inç dış ekrana sahip. AMOLED FHD+ 3D mikro kavisli dış ekran, tek elle kullanım için mükemmel bir oran ortaya koyuyor. 21:9 en-boy oranı izleme keyfini yükseltirken, 1500Hz’e kadar anlık dokunmatik örnekleme üstün tepkisellik sağlıyor. 2160Hz yüksek frekanslı PWM karartma, göz yorgunluğunu azaltıyor.

Tablet benzeri çarpıcı ekranda sürükleyici eğlenceyi, rahat çalışmayı ve akıllı günlük çözümleri keşfetmek için cihazı açmanız yeterli. Büyük 2K+ çözünürlüklü AMOLED ekran, tek ve iki parmakla 360Hz dokunma örneklemeyi destekleyerek oyun gibi yüksek frekanslı dokunma senaryolarını daha akıcı ve keyifli hale getiriyor.

PHANTOM V Fold2 5G’nin ana ekrandaki katlama izi, daha az ekran şekil bozukluğu ile daha sıkı bir katlamaya olanak tanıyan havacılık sınıfı hassas menteşeler sayesinde 0,1 mm’den daha az. Menteşeler 30-120° açı aralığında hassas gezinmeye izin veriyor, önceki nesle göre %19 daha hafif, normal koşullarda 400 bin, aşırı yüksek sıcaklıkta 100 bin ve aşırı düşük sıcaklıkta 50 bin katlamaya kadar dayanıklı.

 

PHANTOM V Fold2 5G

Katlanabilir Deneyim İşlevsellik, Kolaylık ve Eğlence Getiriyor

PHANTOM V Fold2 5G’nin katlanabilir ekran deneyimi, kullanıcıların katlanabilir tasarımdan en iyi şekilde yararlanmasını sağlayan FreeForm ile geliştirildi. Cihazı 30-120° arasında herhangi bir açıda sabitlemek, kullanıcıların eller serbest video görüşmelerinin, video akışlarının, müziğin ve daha fazlasının keyfini çıkarmasını sağlıyor. FreeForm, Kamera ve Visha Player gibi sistem uygulamalarının yanı sıra YouTube, WhatsApp, Netflix, Disney+, Zoom, Google Meet ve Messenger gibi popüler üçüncü parti uygulamaları da dahil olmak üzere geniş bir uygulama yelpazesini destekleyerek, büyük ekran ve tek ekran deneyimleri arasında sorunsuz geçiş sunuyor.

Cihazın işlevselliğini daha da geliştiren Desktop Global Dock Bar, kullanıcıların uygulamalar arasında kolayca gezinmesine veya bölünmüş ekran moduna girmek için sürükleyip bırakmasına yardımcı olarak tablet benzeri bir kullanım kolaylığı sağlarken, masaüstü düzeni daha kolay kullanım için uyarlandı.

PHANTOM V Fold2 5G

Güçlü Pil ve Ultra Şarj

PHANTOM V Fold2 5G, kategorisindeki en büyük kapasiteli ve en hızlı şarj olan bataryalardan biri ile donatıldı. Daha uzun kullanım süresi sağlayan cihazın 5750mAh Aircell pili, 9,22 saate kadar TikTok görüntülemeyi ve 19,03 saate kadar Facebook kaydırmasını destekliyor.

Çift kanallı hızlı şarj teknolojisi, karşılıklı yedekleme sağlayan, güvenliği ve istikrarı artıran iki setten oluşan şarj yönetimi devresi içeriyor. Bu, devrelerden birinde sorun yaşansa bile diğerinin çalışmaya devam edebileceği, güvenilir ve emniyetli şarj sağlayacağı anlamına geliyor.

Cihaz, şarj sırasında daha az beklemek için 20 dakikadan daha kısa sürede %50 ve 50 dakikada %100 şarj sağlayan 70W Ultra Şarj özelliğine sahip. Gelişmiş şarj teknolojisi ayrıca 15W Hızlı Kablosuz Şarja izin vererek rahatlığı ve güvenliği artırmak için kablo ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

PHANTOM V Fold2 5G

Ultra Net Beş Kameralı Görüntüleme Sistemi

PHANTOM V Fold2 5G, üç adet 50MP kamera da dahil olmak üzere Ultra Net Beş Kameralı Görüntüleme Sistemi ile amiral gemisi niteliğinde bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

50MP Ana Kamera, amiral gemisi düzeyinde büyük 1/1,3″ sensöre ve 1,2µm piksellere sahip. Bu sistem birçok premium akıllı telefonla karşılaştırılabilir görüntü kalitesi üretiyor ve kristal netliğinde gece çekimleri için düşük ışık performansını artırıyor.

Ayrıca sabit ve canlı videolar için 30/60fps’de 4K/HDR Ultra Net video ve OIS Süper Titreme Önleyici Video özelliğine sahip. 50 MP Portre Kamerası, profesyonel yakın çekimler için altın odak uzaklığı kullanarak ve TECNO’nun kapsayıcı Evrensel Ton teknolojisi ile tamamlanarak 2x optik yakınlaştırma ve 20x dijital yakınlaştırma ile yüksek kaliteli portre fotoğrafları üretiyor.

50MP Ultra Geniş Kamera, yakınlaştırıldığında bile görüntü kalitesini koruyan epik geniş açılı çekimler yaparken, öne bakan iki 32MP Ön Kamera (dış ve ana ekranlarda) ayrıntılı özçekimler ve görüntülü aramalar için herhangi bir katlanabilir akıllı telefondaki en yüksek piksel sayısına sahip.

Katlanabilir bir cihaz olan PHANTOM V Fold2 5G, FreeCam Sistemi ile heyecan verici çekim olanakları dünyasının kapılarını aralıyor. Büyülü anları yakalayan yüksek kaliteli FreeCam Video’dan ses veya hareket komutları kullanılarak çekilen eller serbest FreeCam Selfie’lere kadar, kullanıcıların heyecan verici perspektifleri keşfetmek için cihazı 30-120 ° havada asılı kalma aralığıyla açmaları yeterli. FreeCam Timelapse ve FreeCam Long Exposure daha fazla seçenek sunarak tripod olmadan da inanılmaz çekimleri mümkün kılıyor.

Huawei Mate XT Tamir Fiyatıyla Korkutuyor