Msi Z170A Krait güncellendi!

msi z170a krait güncellendi

Msi Z170A Krait güncellendi.

Bilgisayar bileşeni üreticisi MSI; Z170A Krait Anakartına yeni Yazılım Güncelleştirmesi sundu. İndirilebilen Güncelleştirme; Windows 7, 8, 8.1 ve 10 ile uyumlu. Msi, bu Güncelleştirmeyi; Oyuncuların performans sorunları yaşamaması için sunmuş.

İlerleyen dönemlerde çıkacak olan Oyunlara karşı şimdiden Msi önlem almışa benziyor. Yeni Güncelleştirme; Maksimum Performans, Dayanıklılık ve Kullanım Oranı vaat ediyor.

Anakarta gelen Yazılım Güncelleştirmesi Paketi; 32 bit ve 64 bitlik Windows platformlarını destekliyor. Siz de İşletim Sisteminize göre bu Güncelleştirmeleri indirip kurabilirsiniz.

Intel Chipset, Rapid Storage, USB 3.0 de 64 bitlik Windows 7, 8, 8.1’lerde Performans artışı anlamına geliyor.

Intel Ethernet bağlantıları ve gömülü Intel Grafik İşlemcisini de Msi bu arada güncellemiş. Extreme Tuning Utility; Overclock aracı da bu Güncelleştirmelerden nasibini almışa benziyor.

Diğer yenilikler de ASMedia, USB 3.1, Realtek ile ilgili. Güncelleştirmeyi; İşletim Sisteminize bakıp Msi’in sitesinden indirip kurabilirsiniz. Yeni güncelleştirmelerle ilgili bilgi sahibi olunca bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Tesla’nın Sürücüsüz Araçları 2018’de Yollarda