Oyunların En Kötü Adamları!

SuperHerosFlamands Joker RGB1998 006 copy

Oyunlar çoğumuzun hayatında büyük bir yer kaplıyor. Ve her oyunun vazgeçilmezi olan kötü adamlardan hangileri bizim için en kötüsü? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

 
Oyunlar şüphesiz artık hayatın vazgeçilmez noktalarından birisi. Birçok oyun ve oyun karakteri kimi zaman sanal olmaktan uzaklaşıp gerçek yaşama etki eder hale bile gelmiş durumda. Son zamanlarda oyunların beyaz perdeye uyarlanışı bile bunun şüphesiz en büyük örneklerinden bir tanesi. Öyle ki oyunculuk artık birer meslek olarak idrak edilir durumda. Her sene çıkan yüzlerce oyunun oyuncuların hiç unutamadığı, oyunu geçilmez ve oyuncuları çileden çıkarma durumuna getiren birçok kötü karaktere yenisini eklediği şüphesiz bir gerçek. Fakat bunlardan birkaçı oyuncular tarafından “süper kötü” konumuna getirilmiş ve ismini duyduklarında bile içleri kararır olmuş durumda. Bunlardan birkaçını haberimizde sizler için derledik.
Vaas Montenegro – FarCry3
 
far-cry-3-vaas
Far Cry serisinin şüphesiz devrim niteliğinde olan oyunu Far Cry 3’te karşımıza çıkan bu karakter yaptığı konuşmalar ve delilik noktasına gelmiş hareketleri ile oyunu hem sevdiren, hem zorlaştıran etkenlerden birisi olmuştur. Oyunun ana kötü karakteri olmasa bile Vaas oyunda diğerlerinden daha çok hatırlandığı bir gerçek. Kim unutabilir ki ? “Run forest run!”

WhatsApp’ta Numara Değiştirmek Artık Daha Kolay