Oyuncu koltukları ile e-spor dünyasını da es geçmiyor

Oyuncu koltukları

Tasarımıyla ön plana çıkan, uygun fiyatlı oyuncu koltukları , geniş renk skalasıyla da her zevke hitap ediyor.

Geleneksel mağazacılık fikrini teknolojiyle birleştiren yenilikçi marka Ruum Store, fiziksel ve dijital kavramlarını bir arada sunan fijital deneyim mağazalarıyla, küçük alanlarda on binlerce ürünü tanıtma teknolojisi sunarak geleceğin mağazacılığını inşa ediyor. Teknolojiyle iç içe bir mobilya markası olan Ruum Store, oyuncu koltukları gibi ürünlerle oyun severlerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Asos Oyuncu Koltuğu

Yüksek konfor ve özgün tasarımın buluşma noktası olan Asos Oyuncu Koltuğu, ergonomik yapısıyla eşsiz oyun oynama deneyimi sunuyor. Uzun ömürlü oturma süngerine sahip olan ürün; yüksek ayarlı, 360 derece dönebilen sessiz ve parke çizmez sağlam tekerlekleri sayesinde kolay kullanım fırsatıyla ön plana çıkıyor.

Oyuncu koltukları

Omurga desteğiyle özel bir mekanizmaya sahip olan ürün, saatlerce rahat oturma fırsatı sunuyor. %100 yerli üretim kumaşlarla Ruum Store tarafından dizayn edilen oyuncu koltuğu, çeşitli renk tonlarıyla gençlerin beğenisine sunuluyor.

Vendetta Oyuncu Koltuğu

Multifonksiyonel mekanizması ve modern tarzıyla oyun severlerin vazgeçilmezi haline gelen Vendetta Oyuncu Koltuğu, terlemeyi geciktiren özel kumaş yapısıyla konforlu oturma alanı sağlıyor. Geniş ölçüleriyle rahat oturma fırsatı sunan Vandetta Oyuncu Koltukları , özgün tasarımıyla dikkat çekiyor.

Geniş renk alternatifleri ve zengin kombinasyon seçenekleriyle göz kamaştıran ürün, elyaf dolgulu yastıklarıyla oyun deneyimini keyifli hale getiriyor. Boyun, bel ve sırt destekleriyle vücut formunu koruyan ürün, amortisör sistemiyle boy ölçüsüne göre ayarlanabiliyor.

Xiaomi Pad 6 akıllı tablet: İş için üretildi, kolaylık için tasarlandı