Oyuncu bilgisayarı almak için yemediği şey kalmadı (Video)

TikTok verileri yabancılarla

Oyuncu bilgisayarı almak isteyen bir yayıncı her şeyi yedi. Yaptığı paylaşımlar fazlasıyla mide bulandırıcıydı. Yenilmesi neredeyse imkansız birçok iğrenç yemeği yedi.

Oyuncu bilgisayarı almak için birçok ekipmana sahip olmak gerekiyor. Sosyal medya gibi dijital platformlarda insanlar popüler oldukça ilginç denemelerde bulunabiliyor. Bu denemeler bazen mide bulandırıcı olabiliyor. Savannah Mortenson isimli bir kadın tuhaf bir deneme yaptı.

fenomen

Kendisi Elden Ring oynayabileceği bir bilgisayar alabilmek için internette dolaşan ve son derece alakasız olan yiyecekleri seçti. Tüm bu iğrenç yiyecekleri 14 gün boyunca yemeye devam etti. Aslına bakacak olursak tüm bu yiyeceklerin fazlasıyla iğrenç olduğunu söyleyebiliriz. Ancak kendisi sonunda muradına erdi.

Oyuncu bilgisayarı almak istiyordu

Patates salatasından pasta yapmak gibi tuhaf yemekler yiyen bu fenomen videoları ile ünlü olacağını düşündü. Türkiye’de de yine benzer şekilde fiyatlar bir hayli yüksek. Oyuncu bilgisayarı elde etmek için tuhaf girişimler görebiliriz. Bunu ülkede yapabilecek birçok fenomen var.

Savannah Mortenson isimli bu kadın aklınıza gelebilecek en iğrenç yemekleri denedi. Bu yemekleri denedikten sonra birinin ona oyun bilgisayarı için gerekli parçaları alması halinde duracağını ifade etti. 17 gün boyunca bu tür iğrenç yemekler denedi. Fakat sonunda oyun bilgisayarına kavuştu.

Gelen bağışlar sayesinde bilgisayarını alan ünlü fenomen böylece bu iğrenç denemeye bir son verdi. Türkiye’deki teknolojik cihazların ne kadar yüksek olduğuna baktığımızda aslında burada da denenebileceğini söyleyebiliriz. Bu tarz iğrenç yemek videolarına devam edebileceğini söyleyen ünlü fenomen bir dahaki sefere sadece 7 günlük deneme yapacak.

Sosyal medya kullanıcı sayısı 68,9 milyon oldu

Oyuncu bilgisayarı almak için yemediği iğrenç yemek kalmayan ünlü fenomen birçok sosyal medya platformunda paylaşıldı. Bakalım önümüzdeki aylarda fenomenlerden daha başka ne tür tuhaflıklar göreceğiz.