Oyun mevsimi açılıyor! Konsollar fora!

games

#İŞBİRLİĞİ

Oyun dünyasında süren uzun sessizliğin ardından bomba gibi oyunlar ardı ardına raflardaki yerlerini almaya hazırlanıyor. İşte oyun mevsimi.

Oyun dünyasını yakından takip edenler iyi bileceklerdir. Genel itibari ile yaz ayları son derece durgun geçer. Aslında bu durumu fırtına öncesindeki sessizliğe benzetmek de mümkündür. Zira sonrasında gelen Sonbahar-Kış döneminde tam bir oyun festivali yaşanır.

Genel olarak Eylül-Ekim ayı gibi klasik haline gelmiş olan serilerin yeni oyunları raflardaki yerini alır. Bu durum Kasım ayında da göreceli olarak devam eder. Sonrasında ise Şubat’a kadar AAA kalitesindeki yeni oyunlar raflardaki yerini almaya başlar.

Bu sene için de durumun bu şekilde devam edeceğini söylemek mümkün. Zira seri halinde yayınlanan yapımların yeni oyunları şimdiden raflardaki yerini almaya başladı. Örneğin bu hafta, ülkemizde oldukça popüler olan PES serisinin yeni oyunu PES 2018 raflardaki yerini aldı. Peki önümüzdeki günlerde bizleri hangi yapımlar bekliyor? Dilerseniz kısaca bir göz atalım.