Örümcek adam animasyon filmi ile rekorlar kırıyor

spider manacross the spider vers

Uzun bir aradan sonra yeni macerasıyla beyaz perdeye dönen Örümcek Adam, bu bekleyişinin meyvelerini fazlasıyla topluyor.

Örümcek adam animasyon filmi ile rekorlar kırıyor. Spider-Man: Across the Spider-Verse, iç piyasada son derece etkileyici bir hafta sonu gişe hasılatına ulaştı ve 120.5 milyon dolar kazandı. Bunun yanında, Miles’ın en son multiverse macerası, dünya çapında toplamda 208.6 milyon dolar hasılat elde ederek Sony Pictures’ın tüm zamanların en yüksek animasyon film açılışını gerçekleştirdi.

spider man

Comscore tarafından aktarıldığı üzere, Spider-Man: Across the Spider-Verse‘nin 120 milyon dolarlık Kuzey Amerika’daki performansı, 2018 yılında Spider-Man: Spider-Verse’nin açılışta elde ettiği 35 milyon doların üç katı kadar bir gelir sağladı.

İç piyasa durumuna bakıldığında, Spider-Man: Across the Spider-Verse, 2023 yılının açılış haftaları sıralamasında ikinci sıraya oturarak, Guardians of the Galaxy Vol. 3’ün 114 milyon dolarlık açılışını geride bıraktı. Şu an itibarıyla sadece The Super Mario Bros. Movie‘nin 137 milyon dolarlık açılışının hemen altında yer alıyor.

spider manacross the spider vers

Örümcek adam animasyon filmi ile rekorlar kırıyor

Spider-Man: Across the Spider-Verse‘yi incelediğimizde, “Miles ve Gwen’in multiverse’deki yerlerini bulma süreci, bazen acımasız ve heyecanlı bir hikaye olmasına rağmen, güçlü performanslar ve karakterlerin önceki hikayelere olan sadakati, Across the Spider-Verse’nin, bir efsanevi klasik gibi görülmesini sağlıyor” ifadelerini kullandık.

Amazon Spider-Man Noir serisi geliyor

Küçük Deniz Kızı, ikinci hafta sonunda 40.6 milyon dolar hasılatla ikinci sıraya yerleşerek Kuzey Amerika’daki toplam hasılatını 186.2 milyon dolara çıkardı. Disney, 20th Century Studios’un The Boogeyman adlı filmi ile beşinci sıraya oturdu. Stephen King’in 1973 tarihli kısa hikayesinden uyarlanan film, Kuzey Amerika’daki ilk gösteriminde 12.3 milyon dolar kazandı. Disney, sadece ilk beşte iki filmle yetinmedi ve Guardians of the Galaxy Vol. 3’ü beşinci sıraya taşıdı. Film, beşinci haftasında 10.2 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Örümcek adam animasyon filmi ile rekorlar kırıyor.

Realme 11 Pro 5G özellikleri artık kesinleşti