Oppo renklendi!

color os 2.1.5i

Çinli telefon Üreticisi Oppo renklendi. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Oppo yeni model İşletim Sistemi Color OS 2.1.5i’yi kullanıcıların kullanımına sundu. Şimdilik yeni İşletim Sistemi Oppo’nun Find 7’siyle uyumlu.

İlerleyen zamanlarda diğer Oppo Model telefonlar da bu güncelleştirmelerden yararlanacak. Oppo, güncelleştirme hakkında: “Bu şimdilik bu yılsonu için sunduğumuz son güncelleştirme” açıklamasında bulundu.

Öte yandan Oppo; AOSP Build’leri için de çalışmalar gerçekleştiriyor. Yeni model işletim sistemi Color OS 2.1.5i’yi kullanmanız için yapmanız gereken tek şey ise şu: Oppo telefonunuzun, Sistem Ayarlarına gidip, Yazılım Güncelleştirme bölümüne uğramanız.

color os 2.1.5i

Buraya ulaştıysanız yeni model İşletim Sistemi Color OS 2.1.5i’yi de telefonunuza kurabilirsiniz. Haberimizde AOSP Build’inden bahsetmiştik. Peki, neden mi AOSP önemli?

Çünkü AOSP; Android İşletim Sistemi alt yapısını kullanan bir Temel İnşa Sürümü. AOSP 1.1 Beta; Android 5.0 Lollipop’u, AOSP 2.0 ise Android 6.0 Marshmallow’u kullanacak. Color OS 2.1.5i cihazda yaşanan problemleri önemli ölçüde azaltıyor.

iTunes 12.3.1 yayınlandı!