Oppo R11 Plus tüm hatlarıyla ortaya çıktı

oppo r11 plus

Çin’in akıllı telefon sektöründeki en önemli markalarından biri olan Oppo, orta segmentteki yeni modeli Oppo R11 Plus için gün sayıyor.

Akıllı telefon pazarında, son yıllarda önemli işler başaran Oppo, şu aralar yeni modelleri ile meşgul. 2018 ile birlikte global pazarda daha fazla boy göstermeye başlayacak olan firma Çin’de Huawei ile birlikte zirvede yer alıyor.

Oppo’nun bu kadar kısa sürede yüksek bir paya erişmesinin temel sebebi ise, son derece başarılı cihazlar ortaya çıkarması. Çinli üreticinin özellikle orta segmentteki cihazlarının fiyat performans açısından son derece iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Bu gerçeğin farkında olan Oppo, orta segmentteki varlığını kuvvetlendirmek için yeni bir model üzerinde daha çalışıyor. Oppo R11 Plus. Orta segment olmasına rağmen çift ana kamerası ve güçlü teknik özellikleri ile dikkatleri çeken Oppo R11 Plus hakkında daha fazla bilgi ortaya çıktı.

1080p çözünürlüğünde ve 6 inç boyutunda AMOLED bir ekranla gelecek olan Oppo R11 Plus, 4000 mAh gücünde VOOC Flash şarj özelliğine sahip bir bataryadan beslenecek. Telefonun arka kısmında 16MP ve 20MP’lik iki kamera yer alacak. Bu kameralardan 16MP’lik olan f/1.7’lik diyafram ve 2X optik zoom özelliğine sahip. 20MP olanı ise f/2.6 diyafram aralığı ile dikkat çekiyor. Sony’nin IMX398 ve IMX350 sensör teknolojilerini kullanan kameralar, üst düzey bir deneyim sunuyor.

Bu kameralar ile geniş açılı 4K video kaydı yapabilmek de mümkün. R11 Plus’ın ön tarafında bulunan 20MP’lik (f/2.0) selfie kamerasının da son derece tatmin edici olduğunu söylemek mümkün.

188 gram ağırlığında ve 7.8mm kalınlığa sahip Oppo R11 Plus’ın yakın zamanda resmi olarak tanıtılması bekleniyor.