Oppo Pad 2 özellikleri artık kesinleşti!

oppo pad

Oppo, merakla beklenen yeni tablet modelinin tanıtım tarihini resmen duyurdu. İşte Oppo Pad 2’ye dair son bilgiler.

Oppo Pad 2 özellikleri artık kesinleşti! Oppo, 21 Mart tarihinde dünya çapında OPPO Find X6 serisi ve Oppo Pad 2’yi tanıtacağını resmen duyurdu. Şirket, özellikle etkileyici ekranına vurgu yaparak tableti tanıtmaya başladı. Tablet, 7:5 altın oranına sahip olağanüstü bir ekranla karşımıza gelecek ve bu ekran yüksek çözünürlükte görüntüler sunarak muhteşem renk doğruluğu sağlayacak.

oppo pad 1

Oppo Pad 2, yenilikçi 7:5 en-boy oranlı ekranı sayesinde kitap benzeri bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu yüksek çözünürlüklü ekran, yatay veya dikey olarak tutarken olağanüstü renk doğruluğu ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Oppo, tableti siyah ve altın modelleri ile gösteren resmi bir poster açıkladı. Tabletin arkasındaki kamera merkezli konumlandırılmıştır.

oppo pad 2

Oppo Pad 2 özellikleri artık kesinleşti!

Tablet, üretkenliği artırmak ve kullanıcıların yaratıcılıklarını teşvik etmek için yeni aksesuarlarla da uyumlu. Bu ekler, mobil cihaz pazarındaki yenilik konusundaki OPPO’nun taahhüdünü daha da göstermektedir. Önceden yapılan açıklamalara göre, Oppo Pad 2, MediaTek Dimensity 9000 yonga setiyle çalışacak ve 144 Hz yenileme hızına sahip 11 inç, 2800×2000 çözünürlüklü LCD ekranla donatılacak.

oppo pad

Ekranın maksimum parlaklığı 500 nit olacak ve hem Dolby Vision hem de HDR 10+ özelliklerini destekleyecek. Cihaz, 9500mAh bataryaya sahip olacak ve 67W hızlı şarj özellikleri sunacaktır. Oppo Pad 2, kullanıcılara çeşitli ihtiyaçlar için uygun, çok yönlü ve güçlü bir cihaz sunan yeni bir akıllı dokunmatik klavye ve altın rengi bir kalemle (model OPN2201) ile donatılmış olacak.

Instagram’ın kurucusu: “Uygulama ruhunu kaybetti”