OPPO Find X6 serisi için bilgiler gelmeye devam ediyor

oo

OPPO’nun 2023 Android akıllı telefon serisi için en yeni amiral gemileri olarak Find X6 ve X6 Pro’yu piyasaya sürmesi beklenirken cihazlar hakkında bilgiler de gelmeye başladı.

Sızdırılan bilgilerde OPPO Find X6 serinin Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile donatılacağını ortaya koydu.  OPPO Find X6 serisinin kamera özellikleri de Çin merkezli Weibo’da ortaya çıktı. Tipster’a göre, alt uç OPPO Find X6, 50 megapiksel ana kamera içeren üçlü bir arka kamera sistemi ile donatılacak. Birincil kameraya 50 megapiksel ultra geniş lens ve 32 megapiksel telefoto birimi eşlik edecek.

OPPO Find X6

Ayrıca, bilgi veren üst düzey OPPO Find X6’nın arka tarafında üçlü kameralara sahip olacağını açıkladı. Cihazda 50 megapiksel ana sensör, 50 megapiksel telefoto lens ve 50 megapiksel ultra geniş kamera bulunacak. Doğruysa, her iki cihazın kamera özellikleri oldukça umut verici görünüyor ve etkileyici kamera performansı sunmalarını bekleyebiliriz.

Mr. Chat istasyonu ayrıca yaklaşmakta olan OnePlus 11’in kamera detaylarını da açıkladı. Yakışıklının 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş ünite ve 32 megapiksel telefoto lens içeren üçlü arka kameralara sahip olduğu iddia ediliyor.

Yakın tarihli bir sızıntıya göre Find X6, 1.5K ekran çözünürlüğünü desteklerken Find X6 Pro’nun paneli 2K çözünürlük sunacak. Ek olarak, her iki akıllı telefon da Qualcomm’un yakında çıkacak Snapdragon 8+ Gen2’sinden güç alacak . Bununla birlikte, normal Find X6’nın Snapdragon 8+ Gen1 ile donatılma olasılığı var. OPPO Find X6 serisi muhtemelen gelecek yıl (2023) piyasaya sürülecek.

Xiaomi Box 4K (2. nesil) yakında piyasaya sürülebilir