Oppo Enco X3’ün tüm özellikleri ve tasarımı sızdırıldı

oppo

Oppo’nun bu Ekim ayında düzenlemesi beklenen lansman etkinliğinde Find X8 ve Find X8 Pro modellerinin yanı sıra, Oppo Pad 3 Pro ve Oppo Enco X3 TWS kulaklıklar da tanıtılacak. Özellikle Enco X3 TWS kulaklıkların, birinci sınıf ses deneyimi sunması için birçok gelişmiş özellikle donatıldığı bildirildi.

Oppo Enco X3, çift dinamik sürücü sistemi kullanacak. 11 mm bas sürücüsü ve 6 mm tweeter bir arada çalışarak dengeli bir ses performansı sunacak. Kulaklık, Hengxuan BES2700 yonga seti ile güçlendirilmiş ve gelişmiş ses işleme desteğine sahip olacak.

Oppo Enco X3

Kulaklıklar, 50 dB’ye kadar ortam gürültüsünü azaltabilen adaptif aktif gürültü engelleme özelliği ile donatılmış olacak. Ses kalitesi, Dynaudio ile yapılan iş birliği sayesinde optimize edilecek. Bu da Enco X3’ün ses performansında öne çıkmasını sağlıyor.

Oppo Enco X3, net ses iletimi sağlamak için VPU kemik iletim sensörü ve üç mikrofonlu bir sistem kullanacak. Bu özellik, özellikle aramalar sırasında dış sesleri minimuma indirirken kullanıcının sesini net bir şekilde iletmeye yardımcı olacak. Enco X3, 1Mbps hızında veri iletimini ve 192kHz/24bit kayıpsız ses aktarımını destekleyecek. Bu özellikler, kulaklıkların kablosuz olarak yüksek kaliteli ses deneyimi sunmasını sağlayacak.

Kulaklıklar, IP55 sertifikası ile toza ve suya karşı dayanıklı olacak. Ayrıca, gövdelerindeki kayan dokunmatik kontroller sayesinde kullanıcılar kolayca müzik ve arama kontrollerini gerçekleştirebilecek. Tasarım açısından Enco X3’ün, OnePlus Buds 3 Pro ile benzer bir görünüm sunacağı ifade ediliyor.

oppo

Bluetooth 5.4 teknolojisi ile LHDC 5.0 desteği, yüksek çözünürlüklü kablosuz ses deneyimini mümkün kılacak. Bu, sesin daha hızlı ve kayıpsız iletilmesini sağlayarak müzik dinleme keyfini artıracak.

Her kulaklık, 58mAh batarya kapasitesine sahip olacak, şarj kutusu ise 566mAh batarya barındıracak. Bu kombinasyon, hem 10W kablolu şarj hem de kablosuz şarj desteği ile uzun kullanım süresi sunacak. Enco X3’ün, hem donanım hem de yazılım açısından sunduğu gelişmiş özelliklerle Oppo’nun yeni nesil amiral gemisi TWS kulaklıkları arasında yer alması bekleniyor.

OnePlus 13’ün tüm özellikleri ortaya çıktı