Oppo A93s 5G tüm özellikleri ile görücüye çıktı

Oppo A93s 5G 21

Oppo orto segmentteki cihazlarından A serisinin yeni üyesi Oppo A93s 5G tanıtıldı. Cihaz gerek fiyatıyla gerekse özellikleri ile dikkat çekiyor.

Oppo Huawei’nin akıllı telefon sektöründen bir nevi uzaklaştırılmasıyla bir nevi fırsat yakaladı. Bilindiği üzere Huawei ambargoya uğraması nedeniyle Google Play Store ve Google uygulamalarını telefonlarında barındıramıyor dolayısıyla birçok kullanıcı yeni telefon alırken Huawei’yi tercih etmiyor. Dolayısıyla bu kullanıcıları firmalar kendini çekmek için Huawei’nin özellikle orta segmentteki cihazlarına benzer ve aynı fiyat-performansındaki cihazlarını çıkarmaya çalışıyor. Oppo A93s 5G cihazı bunlardan biri diyebiliriz.

Oppo A93s 5G tüm özellikleri ile görücüye çıktı

Cihaz için MediaTek Dimensity 700 işlemcisi tercih edilmiş durumda. Oppo A93s 5G’nin özellikleri arasında 90 Hz yenileme hızına sahip Full HD+ 6.5 inç LCD ekran var. Telefonun sol üst köşesinde bir ön kamera ve bu kamera 8 MP çözünürlük sunuyor. Oppo A93s 5G şu anda 8GB RAM ve 256GB depolama ile sunuluyor. 18W’a kadar şarj hız özelliği yer alıyor. Bunun ile beraber 5.000 mAh. sahip batarya kullanılmış durumda.

A93s 5G’nin arka kısmında, 2MP derinlik sensörü ve 2 makro kameranın yanı sıra 48MP ana kamera yer alıyor. Oppo A93s 5G’nin fiyatı 1,999 CNY (yaklaşık 308 dolar) olarak belirlenmiş. Telefonun Türkiye’de satışa çıkış tarihi belli değil, satışa da çıkarılacağı resmi olarak açıklanmasa da cihazın bu yaz içerisinde Avrupa ve Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Bakalım cihaz nasıl bir satış rakamı yakalayacak.

Galaxy S22 için yeni bilgiler geldi