Opel Astra Electric Türkiye’de satışa çıkıyor

OpenLabs

Otomobil dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Opel, yeni elektrikli Astra modelinin ne zaman Türkiye yollarına çıkacağını açıkladı.

Opel Astra Electric Türkiye’de satışa çıkıyor. Elektrikli otomobil pazarı yavaş ama emin adımlarla gelişmeye devam ediyor. Tabi bu yavaş gelişimin ülkemize has bir özellik olduğunu, dünya genelinde ise elektrikli arabalara geçiş sürecinin çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştiğini söyleyelim. Şüphesiz Avrupa, Amerika ve Türkiye arasındaki bu entegrasyon hızı farklarının arkasında yatan temel sebep, bu araçlara tanınan muafiyet ve istisnalar.

OpenLabs

Her ne kadar ülkemizde de elektrikli araçlara yönelik bazı istisnalar tanınmış olsa da bu daha çok TOGG’un dahil olacağı sınıfa ve TOGG’un yüzü suyu hürmetine gerçekleşti. Yoksa elektrikli araçların geneline yönelik bir kampanyadan bahsetmek şu an için mümkün değil.

OpenLabs

Opel Astra Electric Türkiye’de satışa çıkıyor

İşte bu şartlar altında Türkiye pazarındaki hacmini arttırmak için acele etmeyen isimlerden biri olan Opel, Yeni Astra Electric modelinin ülkemizde ne zaman satışa sunulacağını açıkladı.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, eğer kendinize yeni bir elektrikli otomobil almak istiyorsanız ve bunun için de tercihinizi Opel Astra Electric’ten yana kullanacaksanız, 2023 yılının ikinci yarısını beklemeniz gerekiyor. Üstelik bu zaman diliminin şimdilik muğlak olduğunu, yani 2023 yılının ikinci yarısından kastın hangi ay olduğunun belli olmadığını da belirtelim.

Opel Astra

Bakalım Opel Astra Electric satışa sunulduğunda, Türkiye pazarında rakip olarak onu hangi araçlar karşılayacak?

Britney Spears çıplak pozlarına yenisini ekledi! Yine çırılçıplak!