OnePlus’ın yeni modeli için isim ve özellikler netleşti

OnePlus Nord CE 3 Lite 2

Çinli teknoloji devi OnePlus bu sıralar iyice hızlandı. Peki şirketin yeni modeli hangi isimle ve nerede satışa sunulacak?

OnePlus’ın yeni modeli için isim ve özellikler netleşti. OnePlus’ın bütçe dostu Nord CE serisine yeni bir akıllı telefon eklediği ve cihazın Nord CE 3 Lite olarak piyasaya sürüldüğü biliniyor. Bu cihazın Snapdragon 695 yonga seti ve 108MP ana kamerası gibi birçok özelliği bulunuyor. Son bir rapora göre, telefon Amerika Birleşik Devletleri’nde Nord N30 adı altında piyasaya sürülecek. Ancak, Google Play konsolunda ortaya çıkan ve desteklenen cihazlar listesinde yer alan Nord N30, aslında bir Nord CE 3 Lite’ın yeniden markalanmış hali olduğunu onaylıyor.

OnePlus Nord CE 3 Lite 2

Bir OnePlus forum üyesi, OnePlus Nord N30’un Amerika Birleşik Devletleri’ne gidecek olan Nord CE 3 Lite’ın bir yeniden markalanması olduğunu iddia etti. Cihazın Full HD+ ekranı, 8GB RAM’i, Snapdragon 695 yonga seti ve Android 13 işletim sistemi gibi özellikleri Nord CE 3 Lite ile neredeyse aynıdır. Bu iddia, Google Play konsolundaki cihaz listesinde de doğrulanmıştır. OnePlus Nord N30 5G olarak adlandırılan cihaz, Nord CE 3 Lite’ın yeniden markalanmış bir versiyonu olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.

oneplus ace 2v 3

OnePlus’ın yeni modeli için isim ve özellikler netleşti

OnePlus Nord CE 3 Lite, Hindistan’da zaten yukarıda bahsedilen özelliklere sahip bir cihaz olarak piyasaya sürülmüştü. Ancak bu cihaz, 5.000mAh bataryasıyla 67W hızlı şarj desteği sunuyor. Kamera departmanında ise cihaz, derinlik algılama ve makro fotoğrafçılığı için iki adet 2MP birimle birlikte 108MP birincil kamerayı içeren üçlü kamera kurulumuna sahip. Ön kamera olarak da 16MP bir birim kullanılıyor.

oneplus 1

Özetle, OnePlus Nord N30, Nord CE 3 Lite’ın Amerika Birleşik Devletleri için yeniden markalanmış bir versiyonu olarak piyasaya sürülecek. Bu cihazın özellikleri Nord CE 3 Lite ile hemen hemen aynı olacak ve kullanıcılar, Full HD+ ekran, Snapdragon 695 yonga seti, 8GB RAM ve Android 13 işletim sistemi gibi özelliklerden faydalanabilecekler. OnePlus’ın yeni modeli için isim ve özellikler netleşti.

Dünyanın en çok satış yapan akıllı telefon markaları belli oldu