OnePlus One Ön Siparişe Sunuluyor!

OnePlus one pre order

One Plus şirketi davetiye stratejisine bir ara vererek ön sipariş stratejisini devreye sokuyor. 

One Plus One sahip olduğu teknik özellikler ve uygun fiyatı ile tüm teknoloji takipçilerinin ilgisini çekmeyi başaran bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bildiğiniz üzere cihazı öyle bütün teknoloji marketlerden almak mümkün olmuyor. One Plus Şirketi daha önce görülmemiş bir pazarlama taktiği uyguluyor ve cihazını davetiye yöntemi ile satıyor.

 

OnePlus-One

 

Son gelen haberlere göre ise One Plus şirketi davetiye sistemini bırakıyor ve ön sipariş sistemine geçiyor. Bu nokta şirket neden ilk olarak davetiye sistemini tercih ettiğinin de açıklamasını yapıyor.

One Plus şirketinin davetiye sistemini tercih etmesindeki birinci neden şirketin hiçbir şekilde satılmayan ürüne tahammülünün olmaması. Bu noktada One Plus şirketi yeni ve küçük çaplı bir şirket olduğundan, yüz binlerce adet ürün üretip dünyanın her yerine dağıtamayacağı için davetiye sistemi ile kesin satışı daha mantıklı bir tercih olarak görmüş. Ancak bu sistem bir kesimi memnun ederken bir kesim tüketiciyi kaybetmek anlamına geldiğinden şirket Ekim ayından itibaren ön sipariş sistemine geçeceğini açıkladı.

One Plus One kısıtlı bir sürede olsa davetiye sistemini bırakarak ön sipariş sistemine geçecek. One Plus şirketi ön sipariş sisteminin ayrıntılarında şu şekilde açıklıyor; Sisteme girip ön sipariş veriyorsunuz ve cihaz depolarda mevcutsa direk size kargolanıyor. Eğer cihaz stokta yok ise cihazın size tahmini ulaşma süresi bildiriliyor.

One Plus One’ın ön sipariş sisteminin Ekim ayının sonuna doğru başlaması bekleniyor. Şuan için ödemeler yalnızca PayPal ile yapılabiliyor. Bakalım One Plus One beklediğini ön sipariş sisteminde bulabilecek mi ?

iPhone 6 Benchmark Sonuçları Ortaya Çıktı