OnePlus Nord 2 5G tasarımı onaylandı

OnePlus Nord 2 5G tasarımı onaylandı

OnePlus Nord 2 5G için geçen ay sızdırılan görüntüler, akıllı telefonun tasarımını ortaya çıkardı. Artık telefon üreticisi tarafından sosyal medya hesaplarında Nord 2 5G’nin bir teaser’ı da yayınlandı. Dolayısıyla cihazın tasarımı artık onaylandı diyebiliriz.

Tasarımı ortaya koyan görseller bize Nord 2 5G’nin OnePlus 9′a benzeyen bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Cihazın arka tarafı bir OnePlus logosuna ve sol üst köşede üç kamera barındıran bir kamera adasına sahip olup, birincil kameranın OIS ile 50MP Sony IMX7666 sensörünü kullanıyor. Poster bize Nord 2 5G‘nin ön tarafını göstermiyor, ancak önceki sızıntılardan, delikli bir ekrana sahip olacağını biliyoruz. OnePlus, bu ekranın HDR10+ sertifikalı 6.43″ 90Hz AMOLED panel olduğunu onayladı. Yine de şirket çözünürlüğü açıklamadı, ancak bir FullHD+ ekrana sahip olacağımızı söylemek güvenli. OnePlus tarafından onaylanan diğer Nord 2 5G özellikleri arasında Dimensity 1200-AI ve Android 11 tabanlı OxygenOS 11.3 adlı özel olarak geliştirilmiş Dimensity 1200 SoC yer alıyor. OnePlus ayrıca Nord 2 5G için iki büyük Android güncellemesi ve üç yıllık güvenlik güncellemesi sözü verdi. OnePlus’ın 22 Temmuz’da resmi tanıtımını yapmasına sayılı günler kaldı. Bekleyiş sürerken Nord 2 5G’nin birkaç özelliğininin daha ortaya çıktığına şahit olabiliriz.

OnePlus Nord 2 5G tasarımı onaylandı

OnePlus ülkemize de girdiği için bu cihazın Türkiye’ye gelmesi ihtimali var diyebiliriz. Cihazın resmi lansmanından sonra özellikleri ve ülkemize gelip gelmeyeceği gibi detayların hepsi belli olacaktır.

Sadece düşüncelerle iletişim kurmak artık mümkün: Mucize gibi bir cihaz