OnePlus 6 Devrim Niteliğinde Özelliğe Sahip Olacak!

asww

Mobil teknoloji bölümünde çalışma yapan her şirketin getirmek istediği ekran üzerinde parmak izi okuma teknolojisini OnePlus 6 ile görmeye başlayabiliriz.

OnePlus 6’da Güzide Özellik

Qualcomm’dan Samsung’a kadar birçok firmanın hevesle beklediği ve üzerinde çalışmalar yaptığı ekran üzerinden parmak izi okuma teknolojisi sandığımızdan daha yakın. 2018 ilk çeyreğinde kullanımına başlanması beklenen teknolojiyi ilk kullananlardan birisi de OnePlus olacak. İlk örnekleri muhtemelen 9-12 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan CES 2018 fuarında göreceğiz. Fakat büyük üreticilerden böyle bir adım gelecek gibi durmuyor. İlk denemeler küçük firmalardan gelebilir, şayet büyük üreticiler bunu ilk deneyenlerden olursa, bizim için sürpriz olur. Zira Samsung’un Galaxy S9‘u da dahil olmak üzere ilk çeyrekte yeniliği kullanacak bir marka duymadık. Bunun başlıca nedeni teknolojinin çok yeni olması, dolayısıyla bir fiyaskodan herkes çekiniyor.

Mamafih, OnePlus’ın OnePlus 6 ile atacağı bu adım oldukça önemli. Önümüzdeki mart ayında tanıtılması beklenen telefon, ekran üzerinde parmak izi tarama özelliğini yaygın anlamda ilk kullanan telefon olacak. Bildiğiniz gibi parmak izi okuyucunun arkaya yerleştirilmesi pek çok eleştiriyi beraberinde getiriyor ancak firmalar çerçevesiz ekran furyası sebebiyle buna mecbur kalıyor. Yeniliğin tam olarak oturmasıyla 2018‘in ikinci yarısında itibaren Apple da dahil olmak üzere pek çok teknoloji devi kullanmaya başlayabilir.

Rus Hava Kuvvetleri’ne ilk Su-57 teslimatı 2018’de yapılacak!