OnePlus 10 özellikleri sonunda netleşti

oneplus 10 1

Son dönemde piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla dikkatleri üzerine çeken OnePlus, yeni akıllı telefon modelinin üzerinde çalışmaya devam ediyor.

OnePlus 10 özellikleri sonunda netleşti. OnePlus tarafından geçtiğimiz haftalarda tanıtılan OnePlus 10 Pro modeli bir hayli dikkat çekmişti. Bu akıllı telefonda bulunan 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı seçenekleri ile gücünü aldığı Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti, OnePlus 10 Pro’yu üst segment akıllı telefonlar klasmanına sokmuştu.

OnePlus 10 özellikleri

İşte Çinli teknoloji şirketi, bugünlerde ise seriye adını veren OnePlus 10 modeli üzerinde çalışıyor. Şirkete yakın kaynaklardan gelen ilk bilgilere göre OnePlus 10, RAM ve depolama alanı seçenekleri bakımından OnePlus 10 Pro modelinden herhangi bir farkı olmayacak.

Gücünü alacağı yonga seti konusunda henüz netlik bulunmayan bu modelde Snapdragon 8 Gen 1+ veya MediaTek Dimensity 9000’den birinin bulunacağı düşünülüyor. Öte yandan OnePlus 10 modelini OnePlus 10 Pro modelinden ayıran en önemli farkın ise batarya cephesinde yaşanacağı düşünülüyor.

OnePlus 10 özellikleri

OnePlus 10 özellikleri sonunda netleşti

Bilindiği üzere OnePlus 10 Pro’da 80W hızlı şarj teknolojisine sahip 5000mAh’lık bir batarya bulunuyordu. OnePlus 10 modelinde ise hızlı şarj teknolojisi tam 150W olarak geliştirilmiş vaziyette. Telefonun bataryası ise 4800mAh’a düşecek.

OnePlus 10 özellikleri

6,7 inçlik LTPO 2 AMOLED ekranla gelecek olan telefonun ekran çözünürlüğünün Full HD+ düzeyinde kalacağı belirtilirken, 120Hz yenileme hızı özelliğine sahip olacağını da belirtelim. Son olarak her ne kadar telefonun yılın ikinci yarısında tanıtılacağı düşünülse de, henüz kesin tanıtım tarihi hakkında bir bilginin bulunmadığını söyleyelim.

Şarj problemi tamamen tarih oluyor!