One Plus 2 ne zaman geliyor?

one plus 2

Çinli telefon üreticisi One Plus’ın yeni model telefonu One Plus 2 ne zaman satışa çıkacak? Konuyla ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Çinli şirket One Plus yeni model amiral gemisi telefonunu yakın bir zaman içinde kullanıcılara tanıtacak. Şimdiden, Şirketin; tanıtım için herhangi bir Etkinlik Daveti yollamayacağı söylendi.

One Plus 2; 12 Ekim’de bir tanıtım ile birlikte kullanıcılara tanıtılacak. Eğer One Plus 2’yi istiyorsanız biraz daha zamana ihtiyacımız var. Yeni model One Plus ile ilgili birkaç aydan beri çeşitli söylentiler etrafta dolaşıp duruyordu.

Yeni model telefon kendine has bir Görev Yöneticisine sahip olacak. Geçen yıl ki One Plus One için Şirket bir Etkinlik Davetiyesi yollamıştı.

Telefonun bu yıl erken bir zamanda tanıtılacağını söyleyen Şirketin CEO’su Carl Pei, bu yıl kullanıcıların hayal kırıklığı yaşamayacağını söyledi.

one plus 2

Yeni model telefonda şu özellikler olacak: Qualcomm Snapdragon 810 yongaseti, 5.5 inçlik LTPS LCD ekran; “1920×1080”, 3 GB ya da 4 GB ana bellek, 16 GB – 64 GB dâhili depolama alanı, micro SD kart girişi ile dâhili depolama alanı arttırılıyor.

13 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kamera ve 3300 mAh batarya. Oxygen OS 2.1 cihazın işletim sistemi olarak karşımıza çıkıyor.

ABD’de okullarda zorunlu yazılım dersi