OMODA 5 PRO, Gençliğin Estetik Anlayışını Son Teknoloji Donanımlarıyla Yansıtıyor!

OMODA 5 PRO

Günümüz yaşam tarzını özgün bir bakış açısıyla sunan OMODA 5 PRO, geleceğin dünyasına olan özlemi gençlik coşkusuyla besliyor.

Gençliğin estetik algısını yansıtan şık görünümü ve üst düzey teknolojik iç mekanıyla dikkat çeken OMODA 5 PRO, havada süzülen tavan tasarımı, çift renkli gövdesi ve “Hareket Halindeki Sanat” felsefesine sahip genel tasarım diliyle özel bir moda sembolü oluyor.

Chery OMODA 5 PRO’nun pürüzsüz ve güçlü gövde hatları sadece dinamik bir görünüm oluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda sürücünün moda zevkini ve kişisel çekiciliğini de yansıtıyor. Geleceğin estetiğini yansıtan bu üst düzey görünüm, sadece kendilerini araçlarıyla ifade etmek isteyen gençlerin ilgisini çekmekle kalmıyor, ayrıca OMODA 5 PRO ile estetik bir iletişim kurmalarını sağlıyor.

CHERY OMODA 5 PRO 4

Dış tasarımın dinamizmi, iç mekânın çağ ötesi teknolojisiyle buluşuyor!

Chery OMODA 5 PRO’nun iç mekânında standart olarak sunulan 12,3 inçlik çift ekran, yeni nesil 4.0 ADAS teknolojisini entegre ederek sürücülerin ileri seviyede teknoloji konfigürasyonlarının keyfini çıkarmasını ve geleceğin akıllı çözümlerinin getirdiği olanakları deneyimlemelerini sağlıyor.

64 renkli iç ortam aydınlatması ve çok renkli dokulu aydınlatmalı klima paneli, entegre spor koltukla birleşerek, iç mekânın zarafetini lüks ve konfor odaklı detaylarla yeni bir boyuta taşıyor. OMODA 5 PRO’nun üst düzey kalite algısına sahip iç mekânı, sürüş keyfini hem uzun yolculuklarda hem de kısa seyahatlerde maksimum konforla sunarak SUV segmentinin trendlerini belirliyor ve kurallarını yeniden yazıyor.

OMODA 5 PRO

Sürüş keyfinde de sınıfının algısını yeniden şekillendiriyor!

Chery OMODA 5 PRO’nun farklı potansiyel riskleri öngörebilen akıllı sürüş destek sistemi, %78’e kadar ultra yüksek dayanımlı çelikten üretilen gövde yapısıyla birleştiğinde her yolculuk sorunsuz ve üst düzey güvenli bir deneyime dönüşüyor.

Ultra verimli 1.6 TGDI motor, sarsıntısız ve sınıfının en hızlı vites geçişlerini sağlayan 7DCT şanzımanla  5 PRO’nun 0-100 km/sa hızlanmasını 7 saniye gibi oldukça kısa bir sürede gerçekleştiriyor. Böylece sürücüler son teknoloji ve trendleri belirleyen bir SUV’un içerisinde hem maksimum

konforla yolculuk edebiliyor hem de düşük hızlanma süresiyle hız tutkusunu paylaşabiliyor. Modaya uygun tasarımıyla gençlerin ilgisini çekmeye devam eden 5 PRO, sadece çekici görünümü, akıllı teknolojiye sahip iç mekânı ve üstün performansıyla değil, aynı zamanda üst düzey güvenlik sistemleriyle de sürüş keyfini sürücü ve yolcular için şimdiye kadar görülmemiş bir deneyime dönüştürüyor.

Böylece kullanıcılar, segmentinin kurallarını yeniden yazan OMODA 5 PRO’nun öncü teknolojilerinin ve benzersiz sürüş hissinin tadını çıkartabiliyor

Huawei Watch GT 5 Pro inceleme: Modaya uygun tasarım ve çok yönlü fitness özellikleri