Ölen arkadaşından 17 yıl sonra mektup aldı

Ölen arkadaşından 17 yıl sonra mektup aldı

Teksaslı bir kadın, ölen arkadaşından gelen bir kartpostalın, gönderildikten 17 yıl sonra eline geçmesiyle şaşkınlığa uğradı. İşte tüm detaylar.

Barbara Blevin, NBC5’e verdiği bir röportajda, ailelerinin çocukları aracılığıyla 1970’lerin sonlarında komşusu Jean Perry ile hızlıca arkadaş olduklarını söyledi. Arlingtonlu iki kadın uzun yıllar arkadaşlıklarını sürdürdü. Blevins basına yaptığı açıklamada, ölen arkadaşı için “Gösterişliydi ve bana hiç benzemiyordu. Birbirimize zıttık ve komiktik. İyi bir mizah anlayışı vardı” ifadelerini kullandı. Arkadaşının ölümünün ardından iki yıl sonra dahi ölümünü kabullenemeyen kadın şaşkınlık uyandıran bir olayla karşılaştı. Merhum kadın Perry ölmüş olsa da Bayan Blevins, arkadaşlıklarının varlığını sürdürdüğünü keşfetti. 2006’dan kalma ve neredeyse yirmi yıldır kayıp olan bir kartpostal yaşlı kadına teslim edildi.

Ölen arkadaşından 17 yıl sonra mektup aldı

Bayan Perry, arkadaşına kartpostalı gönderdiğinde Florida’daki ailesini ziyaret ediyordu ancak bilinmeyen nedenlerden dolayı kart 17 yıldır teslim edilmedi. Ancak 17 yıl sonra mektup Bayan Blevins’e ulaştı. Kartpostalın gelmesi ile 2006 yılına geri dönen kadın sanki arkadaşlıkları daha dün devam ediyormuş gibi hissettiğini söyledi. Kartpostalın kaybolup kadına iletilememesi teknolojinin değerini bir kez daha hatırlattı denebilir. Zira günümüzde bir mesaj yolladığınızda kaybolması söz konusu değil, aynı şey mail sistemi için de geçerli. Ancak iki kadının ölen arkadaşın kartpostalı ile gündeme gelmesi sosyal medyada da yankı buldu. Sevgiye hiçbir şeyin engel olamayacağının tekrar altı çizildi.

Mercedes-Benz Türk, WhatsApp İletişim hattını devreye aldı