OKI Yazıcılar Hediye Piyasasını Ucuzlatacak

OKIm

OKI markası yazıcılarda yaptığı yeniliklerle baskı işlemini daha pratik ve uzmanlık gerektirmeyen bir kullanıma dönüştürmüştü. Şimdi de OKI, beyaz baskı işlevine sahip olan yazıcılarda yeni modelleriyle farkını göstermeye devam ediyor.

OKI firmasının dijital LED A4 ve A3 yazıcıları, istediğiniz kişiye hediye hazırlayan firmalar için kolaylık sağlıyor. Cam, kristal, seramik, deri gibi yüzeylere değişik görselleri işleyerek hazırlanan hediye piyasasında OKI firmasının yeni yazıcılarıyla iş hem daha kolay bir hal alacak hem de baskı daha az maliyet gerektireceğinden, hediye dünyasında ki ürünler daha ucuz olabilecektir. Daha önce bildiğiniz gibi baskı işlemleri, -cam, seramik, deri, seramik gibi maddeler üzerine yapılanlar- uzmanlık gerektiriyordu. Mürekkep sıkma veya serigrafi teknolojileri kullanılarak uzmanı tarafından yapılan baskılar, OKI firmasının beyaz tabanlı yazıcıları ile geride kaldı. Daha ucuz ve hızlı baskı özellikleri sayesinde hediye dünyası daha çok gelişecektir.

OKIm

OKI firmasının beyaz tabanlı yazıcıları piyasaya sürüldü. Büyük bir beğeni topladı. Yoğun ilgiyle karşılaşmasının sebebi de sunduğu çözümler elbette. Dikey sektörler için birçok tasarımdan, satış uygulamaları çözümlerine kadar pek çok farklılık sunabiliyor. Hiçbir uzmanlık gerektirmeden kullanılabilen bu yazıcılar, kullanımı basitleştirilmiş medya aracılığıyla her türde zeminlere istediğiniz baskıyı uygulama özelliğine sahiptir. Kağıt üzerine doğrudan yapılan baskı, diğer zeminlere ise kullanımı pratik medya aracısı ile yapılıyor.

Böylece firmalar için de kolaylıklar sağlanmış oldu. Ucuz ve uzman gerektirmeyen baskılar hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Ofislerinde istedikleri gibi örnek baskıları gerçekleştirebileceklerdir. Buda tabi ki hediye sektörü açısından dikey yönlü bir hareketin habercisi demektir. OKI yazıcılarının yaptığı baskıların ne kadar kaliteli ve uzmanından olduğu görmek isteyenler 28 Kasım-1 aralık 2013 tarihlerinde İstanbul Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuara katılabilirler.