Nvidia alanlara Rise of the Tomb Raider Bedava

Nvidia alanlara Rise of the Tomb Raider bedava

Nvidia Ekran Kartı satılan alanlar Rise of the Tomb Raider’a Ücretsiz bir şekilde sahip olmuş olacak.

Rise of the Tomb Raider bu ay içerisinde PC için çıkışını gerçekleştirecek ve AMD’ye özel TressFX 3.0‘ın da Oyunda kullanılacağını biliyoruz.

Son gelen haberlere göre de 7 Ocak’tan itibaren Rise of the Tomb Raider’ın GeForce Ekran Kartı satın alan Kullanıcılara Ücretsiz olarak sunulacağı bilgisi paylaşıldı.

Bu kampanyadan faydalanmak için GTX970, GTX980, GTX980Ti, GTX 970M ve GTX 980M Ekran Kartlarından birini satın almanız yeterli oluyor.

Oyun geliştiricilerinin AMD ya da Nvidia ile işbirliğine gitmeleri ve Oyunlarını bu Firmalardan birinin Teknolojilerine göre Optimize etmeleri sıra dışı bir durum olmasa gerek.

Tabii bu Oyunların; Ekran Kartlarıyla birlikte Bundle: “Hediye” edilerek Tüketiciye verilmesi için türlü Anlaşmaların yapıldığını biliyoruz.

İşte bu yüzden 2016’da çıkacak olan yeni Tomb Raider oyununun Nvidia Ekran Kartlarıyla birlikte Hediye edilebileceği söylentisi hayli ilginç.

Çünkü Oyunun Yapımcısı olan Crystal Dynamics, 2013 yılında AMD ile anlaşmış ve yeni Oyunlarını TressFX gibi AMD Ekran Kartlarına özgü Teknolojilere uygun olarak geliştirmeye başlamıştı. Bir sonraki Bundle Oyunu ne olacak? Bekleyip göreceğiz.

Sony, OLED’lere Karşı LCD’i Yeniden Keşfediyor!