Nokia G20, 1700 TL fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü

Nokia G20, 1700 TL fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü

Nisan ayında duyurulan Nokia G20, ABD’de çıkış yaptı. Fiyatı 199$ (1700 TL) ve iki renk seçeneğiyle tek bir 4GB/128GB bellek yapılandırmasıyla geliyor. Renk seçenekleri Night ve Glacier şeklinde olacak.

Nokia G20, harika özellikleri ve Yapay Zeka Destekli pil yapılandırmasıyla bütçe pazarını yakalamaya hazır. Akıllı telefonun arka tarafına yerleştirilmiş dörtlü kamera, her şeyin en iyisini yakalamanıza olanak tanıyacak. Güvenlik en yüksek önceliğe sahip olan Nokia, 3 yıllık bir süre boyunca tutarlı aylık güncellemeler sunacak. Ayrıca bir yüz kilidi açma mekanizması ve parmak izi sensörü alacak. Cihazı 1 Temmuz’dan itibaren şirketin resmi web sitesi aracılığıyla satın alabilirsiniz. Nokia G20, Helio G35 SoC tarafından destekleniyor, 6.52″ HD+ ekrana sahip ve Android 11 çalıştırıyor. Nokia, iki yıllık büyük işletim sistemi yükseltmeleri ve üç yıllık güvenlik güncellemeleri vaat ettiğinden, akıllı telefon ayrıca Android 12 ve 13’e sahip olacak.

Nokia G20, 1700 TL fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü

Nokia G20 kamera bölümü toplam beş kameradan oluşuyor – çentik içinde 8MP selfie birimi, arkadaki 48MP birincil kamera ile 5MP ultra geniş, 2MP makro ve 2MP derinlik birimleri birleştirildi. Bütçe dostu akıllı telefon ayrıca biyometrik kimlik doğrulama için yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna sahip. Batarya tarafında 10W’a kadar güç veren 5.050 mAh pi mevcut. Bağlantı noktası ise USB-C bağlantı noktası olarak karşımıza çıkıyor.