Nokia C1 Plus özellikleri sızdırıldı

Nokia C1

Nokia’nun uygun fiyatlı yeni modelinin özellikleri sızdırıldı. İşte Nokia C1 Plus özellikleri ve diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki eski gücünün hayallerini kuran Nokia model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Hali hazırda Finli HMD Global’in çatısı altında yer alan Nokia önümüzdeki dönemde giriş segmentine hitap eden uygun fiyatlı bir cihaz daha tanıtacak.

C1 Plus ismini taşıması beklenen telefonun özellikleri de kısmen belli oldu. TA-1312 model numarasıyla ortaya çıkan telefonda MediaTek imzalı 4 çekirdekli bir yonga yer alacak. Telefonda 1GB RAM bulunurken dahili depolama tarafında ise 16GB’lık bir alana yer verilmiş. 2500 mAh’lık ortalamanın altında bir bataryayla gelecek olan Nokia modelinde HD+ çözünürlüğünde bir ekrana yer verilmesi bekleniyor.

Uygun fiyatlı Nokia C1 Plus geliyor

5MP’lik tek bir ana kameraya 5MP’lik selfie kamerasının eşlik edeceği yeni Nokia modelinin ölçüleri ise 149.1mm x 71.22 mm x 8.75mm olarak açıklandı. Mavi ve kırmızı renk seçenekleriyle satışa çıkması beklenen telefonun fiyatı ise 100 dolar civarında olacak.

Zaten bu özelliklere sahip bir telefonun daha yüksek bir fiyattan satışa sunulması pek de makul olmayacaktır. Nokia’nın bu modeli ülkemizde satışa sunup sunmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Fakat Nokia genel itibariyle bu tarz giriş segmenti cihazlarını Türkiye’de satışa sunuyor. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Xiaomi Türkiye’de en çok telefon satan şirket oldu! İşte konunun detayları