Nokia BH-805 kulaklıklar Avrupa pazarında

n2

Nokia BH-805, Nokia’nın aktif gürültü engelleme özelliğine sahip ilk kulak içi kulaklığı ve ticari sınıf işitme koruyucularıyla uyumlu. Nokia BH-805 kulakiçi kulaklıklar, ortamdaki gürültüyü 25 desibele kadar aktif olarak iptal edebilir ve modüle edebilir. Nokia gürültü önleyici kulakiçi kulaklıklar, kullanıcının çevreyi dinlemesini sağlayan bir Ortam moduna da sahip.

Nokia, BH-805 kulakiçi kulaklıklarını daha önce, şirketin her iki ülkedeki lisans sahiplerinin sırasıyla Flipkart ve Richgo’nun birkaç aydır sattığı Hindistan ve Çin’de sessizce piyasaya sürmüştü. Ancak Nokia, Avrupa pazarı için BH-805 kulaklıklarını resmen tanıttı . Cihaz 99,99 € (118 $) fiyat etiketi taşıyor ve şu anda Avusturya, İsviçre ve Almanya’da mevcut.

Nokia BH-805 kulaklıklar Avrupa pazarında

 

BH-805, Nokia Lite kulakiçi kulaklıklarla yakın bir benzerlik taşıyor ve birkaç benzer özelliği var. 13 mm grafen tomurcukları tarafından desteklenmektedir. 400 mAh şarj çantası, her kulaklıktaki iki 45 mAh pil ile birleşerek şarj kutusu olmadan 5 saate kadar ve şarj kutusu takılıyken 20 saate kadar oynatma sağlar. BH-805’te Aktif Gürültü Önleme etkinleştirildiğinde, pil kapasitesi biraz azalıyor.

Ayrıca cihaz, hızlı şarj için USB-C şarj özelliğine sahiptir. Bluetooth 5.0 bağlantısı, IPX5 ve Google Asistan, Nokia’da bulunan diğer bazı işlevler , BH-805 aktif gürültü önleyici kulaklıklar için iki renk çeşidinin mevcut olacağını söylüyor. Kömür ve polar denizi renk seçenekleri bulunuyor.

Paketin tamamı geri dönüştürülmüş kağıttan yapılmış bir kutunun içinde, kutu içerisinde şarj kutusu, üç boyutlu kulak uçları, bir USB-C kablosu ve bir Hızlı Kılavuz’dan oluşur. Nokia, ürünün daha sonra diğer ülkelerde bulunabilirliği konusunda herhangi bir plan açıklamadı.

OPPO ve Vivo 3 tablet modeli çıkaracak