Nokia 8 için Android Pie güncellemesi çıkıt!

Nokia 8 için Android Pie

Nokia 8 için Android Pie güncellemesi bugün yayınlanmaya başladı. Kademe kademe olarak sunulan Nokia 8 için Android Pie güncellemesi, çok yakında ülkemize de gelecek.

HMD Global ile yeniden yükselen bir ivme yakalayan Nokia, tanıttığı telefonların yanı sıra, güncellemeler konusundaki hızı ile de beğeni toplamıştı. Ancak Nokia, Android 9.0 Pie sürümü için bazı sözler vermiş ancak bu sözleri yerine getirmemesi ile tepki toplamıştı.

Nokia 8 için Android 9.0 Pie güncellemesinin geleceğini açıklayan firma, bu güncellemeyi bekletmek ile geçtiğimiz günlerde suçlanmıştı.

Nokia 8 için Android Pie çıktı!

Nokia bugün Android 9.0 Pie güncellemesini kademe kademe olarak Nokia 8 modeline sunmaya başladı. Android 9.0 Pie ile gelen yeni API ve özellikleri barındıran bu güncelleme OTA üzerinden sunuluyor. Performans artışı sunduğu söylenen Android 9.0 Pie sürümünün çok yakında ülkemizde satılan Nokia 8 modellerine de gelmesi bekleniyor.

Nokia Android Pie güncellemesini neden yayınlamıyor?

Nokia’nın 2019’un ilk ışıklarında Nokia 5 ve Nokia 6 modellerine de Android 9.0 Pie güncellemesini sunması bekleniyor. Nokia uygun fiyat politikasına rağmen piyasadaki pahalı amiral gemilerine güncelleme konusunda taş çıkaracak gibi görünüyor.

Nokia 8 için Android Pie