Nokia 7 Plus canlı canlı görüntülendi!

nokia 7 plus

Bu ayın sonlarına doğru start alacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde boy gösterecek firmalardan birisi de HMD Global. Finli teknoloji devi, Nokia’yı bünyesine kattıktan sonra akıllı telefon sektöründe önemli adımlar attı. Geçtiğimiz yıl ki MWC’de 3 farklı akıllı telefon modeli ile ziyaretçilerin karşısına çıkan HMD’nin bu fuarda da en az 3 model tanıtması bekleniyor. Bu modeller arasında en çok merak uyandıranı ise Nokia 7 Plus diyebiliriz.

HMD’nin yeni tasarım çizgisinin ilk modeli Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus modelini bu kadar özel kılan şey, HMD Global’in ince çerçeveli ilk telefonu olması. Bilindiği üzere şimdiye kadar satışa sunulan tüm Nokia modellerinde kalın çerçeveli, klasik bir tasarım çizgisi tercih edilmişti. Dolayısıyla bu yeni tasarım çizgisi ile Nokia’nın da günümüz trendine ayak uyduracağını söyleyebiliriz.

Şimdiye kadar Nokia 7 Plus ile ilgili pek çok sızıntıya şahitlik ettik. Fakat Nokia’nın yeni modeli ilk defa canlı canlı görüntülendi. Söz konusu fotoğrafa aşağıdan göz atabilirsiniz.

nokia 7 1

Açıkçası Nokia 7 Plus’ın tasarım anlamında başarılı olduğunu söylemek mümkün. Yan çerçeveler oldukça incelmiş görünüyor. Fakat alt ve üst çerçeveler için aynı şeyi söylemek pek de mümkün değil. Keza bu kısımlar biraz daha inceltilseymiş, ortaya göze daha hoş gelen bir tasarım çıkabilirmiş.

Orta segmente hitap eden bir model olan Nokia 7 Plus, Mobil Dünya Kongresi sonrasında satışa sunulacak.