Nintendo’nun E3 planları büyük

Nintendo Switch

Nintendo’nun E3 planları büyük. Nintendo Amerika Başkanı Reggie Fils-Aime, çok renk vermese de Switch sahiplerini heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Son çıkardığı konsolu Switch ile büyük bir başarı yakalayan Nintendo, E3 2017‘ye bomba gibi gidiyor. Fox New‘e konuşan Nintendo Amerika Başkanı Reggie Fils-Aime‘nin açıklamalarına göre Nintendo’nun E3 planları büyük.

Reggie Fils-Aime, “E3, Nintendo için her zaman büyük bir fırsattır” dedi ve firmanın her E3’ü kendi hikayesini anlatma fırsatı olarak gördüğünü belirtti. “Bu yıl iyi bir E3 geçireceğiz ve çeşitli oyunlar sergileyeceğiz” diyerek Switch sahiplerine göz kırptı.

Reggie Fils-Aime, röportajında ayrıntılı bilgi vermedi ve hangi oyunların açıklanacağını belirtmedi ancak tanıtılacak oyunların Switch ve 3DS için olacağını işaret etti.

“E3’teki küçük sırlarımızı ve oyunlarımızı size anlatmayacağım. Ancak E3‘ün sadece Switch için değil 3DS’e gelen içerikleri sergilememiz için de önemli bir fırsat olacağını söyleyebilirim”

Hayranları bu sözlerle elbette heyecanlanmıştır. Ancak bir kaç somut oyun ismi duysak fena olmazdı. Ülkemizde konsol pazarında Playstation ve Xbox One’ın gerisinde kalsa da Nintendo konsollarının, hayranları tarafından takip edildiğini biliyoruz. Nintendo hayranları için Switch’e gelmiş ve gelecek özel oyunların bir listesini bu haberimizde paylaşmıştık.

Firmanın mobil tarafta yer alan oyunu ‘Super Mario Run‘un beklentilerini karşılayamadığını açıkladığı’ haberimizi okumak için tıklayın.